Minecraft Java vs Bedrock

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bedrock kullanıyorum, sunuculara girmek istiyince geyser kullanip Java sunucularına giriyorum, geyseri kullanmak içinde 10 liralık Premium hesaplardan aldim.

Minecoin'le falan uğraşacağıma Java'da istediğim her şeyi kurarım.

Java'da yok mods klasörünü aç oraya at buradan seç falan yapacağıma Bedrock'ta güzel arayüzlü Store'dan güvenli bir şekilde indirir hemen eklerim.

Ben bedrock kullanıyorum, sunuculara girmek istiyince geyser kullanip Java sunucularına giriyorum, geyseri kullanmak içinde 10 liralık Premium hesaplardan aldim.

Hocam 2 yıl önce 80 kuruşa hesap aldım hala çalışıyor.

1000IQ bir kullanım. (cidden)

Java'da yok mods klasörünü aç oraya at buradan seç falan yapacağıma Bedrock'ta güzel arayüzlü Store'dan güvenli bir şekilde indirir hemen eklerim.

Hocam mods klasörünü açmakta ne var Allah aşkına takıldığınız şey bu mu? Bedrock her türlü Java'dan daha kötü. Vuruş mekanikleri, kazma hissi, elin konumu bile berbat.

Siz öyle kaldığınımı zannediyorsunuz? Çoğu mod için otomatik kurulum var, bunun için clientler var vs. vs.

Bedrock'ta bu kadar mod var mı? Ek olarak bu sadece CurseForge'daki modlar.
1633546065571.png

Hocam mods klasörünü açmakta ne var Allah aşkına takıldığınız şey bu mu? Bedrock her türlü Java'dan daha kötü. Vuruş mekanikleri, kazma hissi, elin konumu bile berbat.

Vuruş mekanikleri neredeyse aynı, kazma mekaniğinde bedrock blokları daha hızlı kazıyor, elin konumu da gayet iyi.

Vuruş mekanikleri neredeyse aynı, kazma mekaniğinde bedrock blokları daha hızlı kazıyor, elin konumu da gayet iyi.

Vuruş mekanikleri aynı mı? Lütfen şaka yapıyorum deyin. Elin konumu cidden berbat ayrıca.

Bende animasyonlarda gecikme oluyordu. Garip bir durum ☹️

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı