O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #1 Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor.
Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor.
myswagnotusual Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 2.632 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Bursa 27 Nisan 2020 #2 Sistemin özelliklerini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
B Bekir Baran Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 19 27 Nisan 2020 #3 Büyük ihtimalle yazılımsal bir durum. Java çok eski bir yazılım ve Yeni işlemcilere çok nadir de olsa ayak uyduramayabiliryor. Artı 0 Eksi
Büyük ihtimalle yazılımsal bir durum. Java çok eski bir yazılım ve Yeni işlemcilere çok nadir de olsa ayak uyduramayabiliryor.
D Desertive Megapat Katılım 25 Temmuz 2017 Mesajlar 466 Çözümler 2 27 Nisan 2020 #4 Sıcaklıklar nasıl? Artı 0 Eksi
*Efendi* Centipat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 21 27 Nisan 2020 #5 Laptop ise ısınmadan kaynaklanıyor olabilir fanları temizlemeyi deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
B Bekir Baran Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 19 27 Nisan 2020 #6 *Efendi* dedi: Laptop ise ısınmadan kaynaklanıyor olabilir fanları temizlemeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Fanlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. OKODENRO dedi: Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor. Genişletmek için tıkla... Java RAM'lari sömüren bir yazılım oyun açıkken görev yöneticisinden RAM'larin nasıl kullanıldığına göz atmalısın. Artı 0 Eksi
*Efendi* dedi: Laptop ise ısınmadan kaynaklanıyor olabilir fanları temizlemeyi deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... Fanlardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum. OKODENRO dedi: Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor. Genişletmek için tıkla... Java RAM'lari sömüren bir yazılım oyun açıkken görev yöneticisinden RAM'larin nasıl kullanıldığına göz atmalısın.
türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 27 Nisan 2020 #7 Kardeşim bende de aynısı oldu sana net cevabı: Şars gösteren yere sağ tık yapıp güç seçeneklerine tıklıyorsun. Ekplanları göstere basdıktan sonra yüksek performana al onu. Sonra kaydet ve çık .NET cevap. Artı 0 Eksi
Kardeşim bende de aynısı oldu sana net cevabı: Şars gösteren yere sağ tık yapıp güç seçeneklerine tıklıyorsun. Ekplanları göstere basdıktan sonra yüksek performana al onu. Sonra kaydet ve çık .NET cevap.
Finnegann Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 275 Yer Raccoon City Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #8 OKODENRO dedi: Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor. Genişletmek için tıkla... Oynadığın haritada neler var? Artı 0 Eksi
OKODENRO dedi: Minecraft'a girdiğimde oyunda ilk 5 dakika boyunca 120 FPS alıyorum ama 5 dakika sonra FPS 80'lere düşüyor ve oyun aşırı derecede takılıyor. Genişletmek için tıkla... Oynadığın haritada neler var?
Seandear Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.136 Çözümler 3 27 Nisan 2020 #9 Oyun orjinal mi? Artı 0 Eksi
KS KS O OKODENRO Hectopat Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 856 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2020 #10 Silinen üye dedi: Sistemin özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... GTX 1050 4 GB 8 GB RAM i5-9300H işlemci. Desertive dedi: Sıcaklıklar nasıl? Genişletmek için tıkla... Normal. Seandear dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sistemin özelliklerini yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... GTX 1050 4 GB 8 GB RAM i5-9300H işlemci. Desertive dedi: Sıcaklıklar nasıl? Genişletmek için tıkla... Normal. Seandear dedi: Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Hayır değil.