Minecraft kaydı farklı telefona nasıl aktarılır?

zynptk

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,
Geçen sene oğluma ücretli Minecraft almıştım, ama telefonun ekran kilidini yanlış girince telefon kilitlendi hiçbir telefoncu da ekran kilidini kıramıyor. (Oppo)
İçindeki Minecraft oyununu tablete yüklemek istiyoruz kaldığı yerden (birkaç uygulama içi satın alma da yapmıştık). Bu mümkün mü? Telefona hiçbir şekilde erişemiyoruz ama o telefondaki mail adresi benim ve aktif kullanıyorum.
Nasıl bir yol izlemeliyim?

Merhaba,
Geçen sene oğluma ücretli Minecraft almıştım, ama telefonun ekran kilidini yanlış girince telefon kilitlendi hiçbir telefoncu da ekran kilidini kıramıyor. (Oppo)
İçindeki Minecraft oyununu tablete yüklemek istiyoruz kaldığı yerden (birkaç uygulama içi satın alma da yapmıştık). Bu mümkün mü? Telefona hiçbir şekilde erişemiyoruz ama o telefondaki mail adresi benim ve aktif kullanıyorum.
Dosya gezgini+ indirin ve Minecraft klasöründen World dosyanızı alın .mcworld uzantılı onu istediğiniz diğer telefona aktarın.

Merhaba,

Minecraft Play Store ile satın alındıysa satın alınan hesaba aktarılır oyun içi alımlarda hesaba aktarılır Minecraft dosyasına gelir isek telefonda USB hata ayıklayıcı açık ise dosyaları çekebilirsiniz bilgisayar ile telefonun kilidini yasal olmayan yollarla kolayca açtırabilirsiniz telefoncuyu zorlayın biraz olmadı farklı telefoncuya gidin.

Uygulama içi satın almalar ve oyuna verdiğiniz ücretler zaten Google Play hesabınızla eşitleniyor. Yani bu ne demek, siz aynı hesabı başka bir telefona girdiğiniz zaman o ürünler tekrar gelecek.

Ancak çocuğunuz ilerleme kaydettiği dünyaları almak için telefondaki dosyaları bir şekilde kopyalamanız gerekiyor.

"games" klasörü yeterli olacaktır. Onun içindekileri yeni telefona atarsanız oyuna kaldığınız yerden devam edersiniz.

Kilit açılmadığı için olmaz sanırım bu, Play Store'dan aldıysanız otomatik gelir diye tahmin ediyorum. Ya da PC'den save dosyasını alın.
Ben kendim yapıyordum nasıl olmaz? Dosya Gezgini+ indirin Play Store'dan sonra rahatlıkla alabilirsiniz.

Kilit açılmadığı için olmaz sanırım bu, Play Store'dan aldıysanız otomatik gelir diye tahmin ediyorum. Ya da PC'den save dosyasını alın.
Save dosyaları maalesef ki Play Store'la eşitlenmiyor diye hatırlıyorum. Dosyaları elle alması gerek, ancak onu da nasıl yapacak işte.
Ben kendim yapıyordum nasıl olmaz? Dosya Gezgini+ indirin Play Store'dan sonra rahatlıkla alabilirsiniz.
Hocam ekran kilitli, şifre var ya. Kilidi açamıyorlar zaten, Play Store'u nasıl açsınlar?

Minecraft Play Store ile satın alındıysa satın alınan hesaba aktarılır oyun içi alımlarda hesaba aktarılır Minecraft dosyasına gelir isek telefonda USB hata ayıklayıcı açık ise dosyaları çekebilirsiniz bilgisayar ile telefonun kilidini yasal olmayan yollarla kolayca açtırabilirsiniz telefoncuyu zorlayın biraz olmadı farklı telefoncuya gidin.
yok valla en az 6 7 telefoncu denedi, olmuyor sanırım bi update sorunu yüzünden ulaşamıyorlar.

"PC den save dosyasını alın" ifadesi yaşım gereği olsa gerek çok birşey çağrıştırmıyor ☺️ biraz daha açıklayabilir misiniz?
PC den minecraft sitesine girip oturum aç dedim, oğlumun kullanıcı adı çıktı bu iyi bişeydir sanırım dimi :D

Kardeşim telefonun kilidi açılmıyor nasıl girip indirecek konu sahibi :D

Yok vallahi en az 6 7 telefoncu denedi, olmuyor sanırım bir Update sorunu yüzünden ulaşamıyorlar.

"PC'den save dosyasını alın" ifadesi yaşım gereği olsa gerek çok bir şey çağrıştırmıyor ☺️ biraz daha açıklayabilir misiniz?
PC'den Minecraft sitesine girip oturum aç dedim, oğlumun kullanıcı adı çıktı bu iyi bir şeydir sanırım değil mi :D

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayın ve dosyalardan Minecraft'ı bulup kayıt dosyasını ya da komple Minecraft dosyasını kopyalayın. Ama kilit açılmadığı için bu olur mu emin olamadım, denemeden bilemeyiz.

Kardeşim telefonun kilidi açılmıyor nasıl girip indirecek konu sahibi :D

Telefonu USB ile bilgisayara bağlayın ve dosyalardan Minecraft'ı bulup kayıt dosyasını ya da komple Minecraft dosyasını kopyalayın. Ama kilit açılmadığı için bu olur mu emin olamadım, denemeden bilemeyiz.
O zaman en kötü senaryo şu oluyor sanırım ;
Tablette playstore için kendi mail adresimi gireceğim (şu anda bşka bir mail adresi kayıtlı) oyunu ücretsiz indirebilirim fakat oyun içi uygulamaları ve oyun etapları sıfırlanmış olacak şekilde?
İyi senayo usb ile telefnu PC ye bağlayıp gerekli dosyaları alırsam kaldığı yerden devam ederiz. (çok düşük bir ihtimal çünkü oppo resmen insanı delirtmek için güvenlik sistemi yapmış telefona :( )

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı