Minecraft Legends ön siparişi açıldı

Sevdiğim çoğu oyunun olmaması ve modlama sıkıntılarından dolayı ben kullanmayı bırakmıştım ama bir oyuna 400-500 TL çıkartamayan arkadaşlar için güzel bir alternatif.

Ben çok memnunum. 700TL verdim, dediğim gibi Atomic Heart, wolong ve Bannerlord oynayarak. 1300TL ödemekten kurtuluyorum. Şans verebileceğim bir sürü farklı tür oyun da var.

Ben rekabetçi oyun bataklığından 1 yıl önce çıktım o yüzden çok fazla oyun kültürüne sahip birisi değilim. Max GTA'ları oynamıştım. Şimdi elimden geldiğince farklı oyunları deneyimlemeye çalışıyorum. Game Pass'te ne kadar Rockstar, FromSoftware ve PS oyunları olmasa da çok fazla kült oyuna ev sahipliği yapıyor.

Zaten Steam+Epic içinde zam gelmeden oyun arşivi yaptım. Şu an 5-6 yıl yetecek oyun arşivi var.

Bu Xbox oyunlarına Türkçe yama dahi kuramıyor muyuz? O kadar mı modlamadan aciz?

Xbox Game Pass Launcher'ı eskiden klasörlere erişim vermiyordu. Şu an da bu sorun yok. Bazı oyunlara özel bu sorun devam edebiliyor ama genel olarak bu sorun ortadan kalktı diyebiliriz.

Ben çok memnunum. 700TL verdim, dediğim gibi Atomic Heart, wolong ve Bannerlord oynayarak. 1300TL ödemekten kurtuluyorum. Şans verebileceğim bir sürü farklı tür oyun da var.

Ben rekabetçi oyun bataklığından 1 yıl önce çıktım o yüzden çok fazla oyun kültürüne sahip birisi değilim. Max GTA'ları oynamıştım. Şimdi elimden geldiğince farklı oyunları deneyimlemeye çalışıyorum. Game Pass'te ne kadar Rockstar, FromSoftware ve PS oyunları olmasa da çok fazla kült oyuna ev sahipliği yapıyor.

Zaten Steam+Epic içinde zam gelmeden oyun arşivi yaptım. Şu an 5-6 yıl yetecek oyun arşivi var.
Doğru diyorsunuz, ben tam 1-2 sene önce gamepass kullanmayı bırakmıştım, o zamanlar kütüphanesi benim için memnun edici değildi fakat son yıllarda kütüphanelerine baya güzel oyunlar getirmeye başladılar, bıraktığım zaman da zaten Steam o kadar pahalı değildi.
Xbox Game Pass Launcher'ı eskiden klasörlere erişim vermiyordu. Şu an da bu sorun yok. Bazı oyunlara özel bu sorun devam edebiliyor ama genel olarak bu sorun ortadan kalktı diyebiliriz.
Evet doğru bu sadece Gamepass Launcher'ın değil Microsoft Store'daki tüm oyunların sorunuydu çeşit çeşit kısıtlamalar olsa da şuan klasörlere erişilebiliyor. Ben çoğu Skyrim ve Subnautica modlarını kuramadığım için küsmüştüm :D.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı