O ozelus Centipat Katılım 23 Eylül 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Minecraft loka sunucusu güvenli midir? Discord kullanmıyorum Discord kullanmaktan da korkuyorum açıkçası bazı Minecraft sunucuları bilgileri çalıyor. Bir de Discord kullansam böyle bir tehlike olur mu?
Arkadaşlar Minecraft loka sunucusu güvenli midir? Discord kullanmıyorum Discord kullanmaktan da korkuyorum açıkçası bazı Minecraft sunucuları bilgileri çalıyor. Bir de Discord kullansam böyle bir tehlike olur mu?
Çözüm GoDd1 3 Mayıs 2024 Güvenilir ama Loka pek yeni oyunculara müsait değil. Yani önermem çok toksik adamlar var ve içine çok kapalı bir sunucu.
Güvenilir ama Loka pek yeni oyunculara müsait değil. Yani önermem çok toksik adamlar var ve içine çok kapalı bir sunucu.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.695 Makaleler 5 Çözümler 38 3 Mayıs 2024 #2 Güvenilir ama Loka pek yeni oyunculara müsait değil. Yani önermem çok toksik adamlar var ve içine çok kapalı bir sunucu. Artı 0 Eksi Çözüm
Güvenilir ama Loka pek yeni oyunculara müsait değil. Yani önermem çok toksik adamlar var ve içine çok kapalı bir sunucu.