Minecraft mı CS2 seçkin mi?

Abartmayın derken hocam? Olan şeyler bunlar.

Yav oynamasam hadi neyse bakın pazar geçmişimde şu anda bu hafta parçalanmış kasası 0.22 USD geçen hafta pala kasası 0.97 USD ondan önceki hafta kilovat kasası 0.72USD ondan önceki hafta da rüyalar ve kabuslar 1 dolar. Topladığımızda zaten 3 dolar ediyor 4 haftada.

Yine dediğimize geliyor. FACEIT daha kârlı. Konu sahibi alacaksa FACEIT premium alsın.

FACEIT kadar değil. Ayrıca seçkin fiyatına kesinlikle değmez.

FACEIT premium 1 aylık 260TL değmez bence benim 1 gün 10 saat oynadığımda oluyor 1 2 hafta girmediğimde oluyor CS2 Prime sınırsız.
Almışken sınırsız olsun tekrar tekrar satın alamayabilirim.

Hemen bir hesap yapalım. 4 Haftada 3 dolar ise 20 Haftada 15 dolar değil mi? 20 haftayı da aya vurunca 5 ay ediyor. Kendi pazar geçmişime baktım 4 hafta üst üste parçalanmış kasası atmış 0,15 Cent.

FACEIT premium 1 aylık 260TL değmez bence benim 1 gün 10 saat oynadığımda oluyor 1 2 hafta girmediğimde oluyor CS2 Prime sınırsız.
Almışken sınırsız olsun tekrar tekrar satın alamayabilirim.

Sizin paranız, sizin kararınız. Ben şahsen seçkin için para ve vakit harcamazdım.

Hemen bir hesap yapalım. 4 haftada 3 dolar ise 20 haftada 15 dolar değil mi? 20 haftayı da aya vurunca 5 ay ediyor.

Hocam bunların dışında olağan durumlar da olabilir. Haziran'dan kasım'a kadar olan dönemde CS2'den ben mesela 60 doları geçkin para aldım. Düşük ihtimal ama oluyor mu oluyor.

Hocam bunların dışında olağan durumlar da olabilir. Haziran'dan kasım'a kadar olan dönemde CS2'den ben mesela 60 doları geçkin para aldım. Düşük ihtimal ama oluyor mu oluyor.
Olağan durum dediğiniz şey çok aşırı şans işi dediğim gibi %1 in çok çok altında bir ihtimal.

Olağan durum dediğiniz şey çok aşırı şans işi dediğim gibi %1'in çok çok altında bir ihtimal.

Hocam bilmiyorum dediğim gibi. Ama CS2 en azından parasını çıkartıyor bir şekilde de olsa. Sayesinde Tekken 8 Street Fighter 6 guilty Gear strive gibi oyunlar da alabildim beleşe hani. Verdiğim paradan pişman değilim kesinlikle. Üstüne o kadar hileye de denk gelmeden Valorant gibi kötü kitleye toxic kişilere ve şans bazlı oyun yerine düzgün CS mi oynuyorum çıkıyorum.

Bende seçkin aldığıma pişman değilim ama şu an olsa kesinlikle almazdım. Gider FACEIT oynardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…