Minecraft mı CS2 seçkin mi?

Hocam ne sandığımız gibi pardon? Siz CS2 ben Half-Life mi oynuyorum? İkimizde aynı oyunu oynuyoruz.

Ben oranlar ve tecrübemle konuşuyorum? CS 2'den yüksek bir drop almak için %1'den çok daha düşük bir şans gerekiyor. Ben ilk ve tek güzel drobumu aldığımda Steam halen TL zamanındaydı.

Geçenlerde 2 hafta üst üste 10 dolarlık kapsül kutu attı. O olmasa ortalamaya 70 centlik item düşüyor. Haftada 2 3 el Win'li oyu atsan zaten level alıyor hesap. Öyle köpek gibi oynamaya da gerek yok.

Hayatsız gibi oynamaya zaten gerek yok. Sadece seçkinin para kazanma amacıyla alınmasının saçma olduğunu düşünüyorum.

Hocam sizin söyledikleriniz hiç gerçekçi gelmiyor. Bilgisayarı CS2 kaldıran herkes sizin dediğinize göre zengin olmalıydı.

1731273027498.png

Yalan borcum mu var hocam?

1731273303850.png

Herkese çıkar demiyorum ama. Ayda en fazla 1 dolar kazanırsın da bayağı dümdüz kolpa.

Eki Görüntüle 2349178

Yalan borcum mu var hocam?

Eki Görüntüle 2349184

Herkese çıkar demiyorum ama. Ayda en fazla 1 dolar kazanırsın da bayağı dümdüz kolpa.

Size yalan söylüyorsun diyen yok envanterinizi neden attığınızı anlayamadım. Haftada ortalama 0,20-0, 50 cent iyi ihtimalle 1 dolar kazanırsınız. Bu şekilde de 15-20 hafta yani 4-5 ayda anca seçkin "kendi" parasını çıkarabiliyor.

Ben oranlar ve tecrübemle konuşuyorum? CS 2'den yüksek bir drop almak için %1'den çok daha düşük bir şans gerekiyor. Ben ilk ve tek güzel drobumu aldığımda Steam halen TL zamanındaydı.

Yav ben CS seçkini mayıs'ta aldım. Haziran'da oynamaya başladım adamakıllı Haziran'ın kaçında attığımı hatırlamıyorum eski mesajlarda vardı bravo operation case 2 çıktı mesela hemen. Tamam herkese bu çıkıyor aldığınız gibi demiyorum ama hiç çıkmıyor bayağı kolpa. Oyunu aldıktan 1 ay sonra çıktı ya. Hani bana çıkmasa, CS oynadığım diğer 2 kişiye çıkmasa bir şeyler tamam diyeceğim. Hani CS evet drop atmıyor. Çok düşük atıyor ben çok şanslıymışım ama yok hani 3 kişiyle oynuyorum 3 ümüze de atıyor. Bunun yüzdesi 1'inde altında falan herhalde. Hem öyle bir söylüyorsunuz ki bana sanki hiç Recoil Case çıkmıyor gibi gözüküyor da ben 1 hafta bunu alıyorsam 5-6 hafta evet recoil , kilovat falan alıyorum.

Yav ben CS seçkini mayıs'ta aldım. Haziran'da oynamaya başladım adamakıllı Haziran'ın kaçında attığımı hatırlamıyorum eski mesajlarda vardı bravo operation case 2 çıktı mesela hemen. Tamam herkese bu çıkıyor aldığınız gibi demiyorum ama hiç çıkmıyor bayağı kolpa. Oyunu aldıktan 1 ay sonra çıktı ya. Hani bana çıkmasa, CS oynadığım diğer 2 kişiye çıkmasa bir şeyler tamam diyeceğim. Hani CS evet drop atmıyor. Çok düşük atıyor ben çok şanslıymışım ama yok hani 3 kişiyle oynuyorum 3 ümüze de atıyor. Bunun yüzdesi 1'inde altında falan herhalde. Hem öyle bir söylüyorsunuz ki bana sanki hiç Recoil Case çıkmıyor gibi gözüküyor da ben 1 hafta bunu alıyorsam 5-6 hafta evet recoil, kilovat falan alıyorum.

Evet bunun şansı %1'in altında. Bana son 4 haftada parçalanmış kasası geldi mesela. Onun öncesinde de kayda değer bir şey yok.

Evet bunun şansı %1'in altında. Bana son 4 haftada parçalanmış kasası geldi mesela. Onun öncesinde de kayda değer bir şey yok.

Tamamen şans işi hocam bu. Bana ve bu arkadaşa güzel eşyalar düşüyor ancak konu sahibi alıp oynadığında 50 kuruşluk kasada düşürebilir size olduğu gibi. Benim inancım bu biraz kumara dönüyor eğer tek amaç kasa düşürmek ise çünkü kayda değer miktarda vaktinizi harcıyorsunuz, karşılığında hafta sonu 50 dolarlık item de düşebilir 50 kuruşluk kasada :D

Dipnot: %90 değersiz şeyler gelir, o yüzden şans işi diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı