Minecraft mı CS2 seçkin mi?

CS2 alırdım, seçkin sayesinde hileler azalıyor. Üstelik kendi parasını çıkarıyor. Minecraft'ı orijinal neden alıyorlar anlamıyorum.

1- özel sunuculara girilmiyor.
2- her ne kadar inanmasan da virüs tehlikesi var.
3- çoğu özellikler crackli olduğu için çalışmıyor.

Ayrıca seçkinde hileler azalmıyor. Normali ile aynı. Bir de kendi parasını çıkarması 3 ila 8 ay arası sürüyor.

CS2'yi kasa düşürmek için almak istiyorum Minecraft'ı ise Online sunucularda oynamak için almak istiyorum crack indiremem virüs bulaşır.

Haftada 0.50 cent için mi alıyorsunuz yani? Sadece parasını çıkartmak için aylarca oynamanız lazım.

Haftada 0.50 cent için mi alıyorsunuz yani? Parasını çıkartmak için aylarca oynamanız lazım.
değerli skinler/kasalar düşüyor hocam ama sanırım şans işi. 1 ayda yaklaşık 25 dolar kazandırdı bana TL'ye çevirip kebap yiyeceğim. tabi herkeze aynı yüksek değerde eşyalar mı düşüyor? sanmıyorum.

*Launcher ve tlegacynin virüslü olduğu söyleniyor.

Hayır virüslü değil 4 yıldır TL kullanıyorum hiçbir şey olmadı.

Değerli skinler/kasalar düşüyor hocam ama sanırım şans işi. 1 ayda yaklaşık 25 dolar kazandırdı bana TL'ye çevirip kebap yiyeceğim. Tabii herkese aynı yüksek değerde eşyalar mı düşüyor? Sanmıyorum.

Tamamen şans oda çok düşük ihtimal. 2 yıldır aktif CS oynarım en fazla aldığım drop 250TL'di. Onun dışında hep 0.20 cent falan alıyorum.

*Launcher ve tlegacynin virüslü olduğu söyleniyor.

*Launcher'de ne gibi bir virüs var söylerseniz sevinirim arkadaşlarımla lise 2'den beridir oynuyorum hiçbir sorun yok, kaç tane anti-virüs programı kullandım birinde bile virüs taraması yapınca bir şey çıkmıyor. O biraz efsane sanırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı