Minecraft mod paketi tavsiyesi

Keşke arkadaşım ve biraz beynim olsada bende bu tarz mod paketlerini oynayabilsem başkalarıyla 🙁
Ben de çok bilmiyorum modların nasıl çalıştığını , yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.
1.7.10 ama favori mod paketimdir. Acayip öneririm. GT:New Horizons. Yani sevgimi kelimelere dökemiyorum. Bir şans verin bence. Greg Tech üzerine kurulu. Yapımcı kendi de mükemmel şeyler ekleyerek daha mükemmel yapmış.
Bakacağım , teşekkür ederim.

Ben de çok bilmiyorum modların nasıl çalıştığını, yeni yeni öğrenmeye çalışıyorum.

Teknik modlarda yeni iseniz greg tech gerçekten ağır olur ondan önce biraz IC2 ile haşır neşir olmuş olmanız gerek ben de çok severim GT: New Horizon fakat yeni iseniz size önermem, benim tavsiyem enigmatica 2 olur ya da yüksek sürüm isterseniz 4-5-6 da olabilir gerçekten çok güzel ayarlanmış bir görev düzeni ve modlara sahip.

Bu arada 1.7.10 ve 1.12.2 sürümlerinde deli paket var. Ben daha sonra oynamayı bıraktım ne tür paketler var bilmiyorum ama bu sürümler bayağı zengindir. İstersen bu sürümlerden önerebilirim. 1.6.4 de bi tık zengindir ama bayağı geri kalmış oluyor o yüzden 1.7.10 paketleri öneririm en çok. Bu arada sistem topluyorum yakında yeniden sahalara döneceğim. Oynayabiliriz istersen.

Bu arada 1.7.10 ve 1.12.2 sürümlerinde deli paket var. Ben daha sonra oynamayı bıraktım ne tür paketler var bilmiyorum ama bu sürümler bayağı zengindir. İstersen bu sürümlerden önerebilirim. 1.6.4 de bi tık zengindir ama bayağı geri kalmış oluyor o yüzden 1.7.10 paketleri öneririm en çok. Bu arada sistem topluyorum yakında yeniden sahalara döneceğim. Oynayabiliriz istersen.
Tavsiyeler için teşekkür ederim. Sizle oynamayı da çok isterim.

Bu arada yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Yeni iseniz GT çok zorlayabilir. Ben ilk olarak FTB expert ile başlamıştım. Senelerdir youtubeden izlediğime modlari bayağı iyi biliyordum. Paslandım ama kaç senedir doğru dürüst oynamıyorum. Enigmaticanın skyblockunu denemiştim, normal halini oynamadım ama skyblock iyiydi.

Enigmatica 2 ligth kullanıyorum standart halinde 190civari mod mevcuttu fakat olmazsa olmaz modlarım vardı onları ekledim 230 civarı bir şey oldu 1.12.2 sürümünde çok memnunum fakat normal enigmatica 2'yi maalesef bilgisayarımdan dolayı tam oynayamıyorum. Siz normal enigmatica 2'yi oynayabilirsiniz yeni oyuncular için gayet yeterli mod sayısı bakımından tatmin eder (yanlış bilmiyorsam 240'a yakın bir sayıydı) görev kitabıda dolu dolu bayağı görevi mevcut. Dedigim gibi illa daha yeni sürüm isterseniz enigmatica 3, 4, 5, 6'sıda mevcut olması lazım onları da deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı