Minecraft modundan virüs bulaşır mı?

Okarun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bilinmeyen bir siteden ciddiyim hiçbir şekilde mod yok bir siteden indirdim modu güzelce çalıştı ama bir süreden sonra korktum ve modu sildim hemen Kaspersky ile tam tarama yaptım boş çıktı modu sildim ama yine de korkuyorum kesin olarak virüs bulaştığını nasıl anlarım? Ve nasıl silebilirim? Söylemeyi unuttum çalıştırmadan önce VirusTotal'da taramıştım temiz çıktı

Merhaba bilinmeyen bir siteden ciddiyim hiçbir şekilde mod yok bir siteden indirdim modu güzelce çalıştı ama bir süreden sonra korktum ve modu sildim hemen Kaspersky ile tam tarama yaptım boş çıktı modu sildim ama yine de korkuyorum kesin olarak virüs bulaştığını nasıl anlarım? Ve nasıl silebilirim? Söylemeyi unuttum çalıştırmadan önce VirusTotal'da taramıştım temiz çıktı
Mod yüklediniz mi yüklemediniz mi? Moddan virüs bulaşabilir ama nerden indirdiğinize ve moda bağlı. Curseforge Modrinth gibi sitelerde virüslü mod çok nadiren oluyor.

Mod yüklediniz mi yüklemediniz mi? Moddan virüs bulaşabilir ama nereden indirdiğinize ve moda bağlı. CurseForge Modrinth gibi sitelerde virüslü mod çok nadiren oluyor.

Site çok bilinmiyor bayağı eski bir mod ilk laptopuma kurmuştum ve evet modu kurdum oyunda güzelce çalıştı aynı eskisi gibi

Boş çıktıysa sorun yoktur. Çok kafana takılıyorsa başka bir AV ile yine tam tarama yap.

Neden bilmiyorum ama aşırı kafama takıyorum format atmadan rahat edemiyorum şu anda atamam aşırı oyun var tekrar yüklemek 1 2 hafta sürer Malwarebytes denedim ama "ülkenizde kullanılmamaktadır" dedi

Malwarebytes denedim ama "ülkenizde kullanılmamaktadır" dedi.
Bu siteden sadece Malwarebytes'ı seçip "Get Your Ninite" butonuna tıklayın.

Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once

Minecraft modundan virüs bulaşması mümkündür ancak bu çok karşılaşılan bir şey değil. Kaspersky de bir şey bulamamış zaten. Malwarebytes ile de tarayın, temiz çıkarsa bir şey yoktur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı