Minecraft neden çok pahalı?

Bernard Redflag tekrar gelse ekonomiyi düzeltir aslında (!)
Şaka bir yana Java Edition sadece ülkemizde ve ekonomisi kötü olan ülkelerde alması zor bir oyun dostum eğer illa Java Edition satın alacağım gibi bir kaygın yoksa Bedrock Edition öneririm hem (sanki) optimizasyonu daha iyi geldi bana.

Bernard redflag tekrar gelse ekonomiyi düzeltir aslında (!)
Şaka bir yana Java Edition sadece ülkemizde ve ekonomisi kötü olan ülkelerde alması zor bir oyun dostum eğer illa Java Edition satın alacağım gibi bir kaygın yoksa Bedrock Edition öneririm hem (sanki) optimizasyonu daha iyi geldi bana.

Bedrock ile Java'nın sunucularına giremiyorsunuz, Java'nın sunucuları çok daha güzel.

Bernard Redflag tekrar gelse ekonomiyi düzeltir aslında (!)
Hocam redflag başka ülkede.
20210824_142324.jpg

24 avro Türkiye'de fazla olduğu gibi AB ülkelerinde de fazladır, hele ki böyle bir oyun için. Birim hesabı yapmak fazlasıyla yanlış, arkadaşlar; alım gücüne- tabiri caizse alınan maaş da ön planda olmalı- bakılmalı...

24 avro Türkiye'de fazla olduğu gibi ab ülkelerinde de fazladır, hele ki böyle bir oyun için. Birim hesabı yapmak fazlasıyla yanlış, arkadaşlar; alım gücüne- tabiri caizse alınan maaş da ön planda olmalı- bakılmalı...

Hocam, bayram harcligi olarak senede 600 euro aliyoruz burada. Calismasan bile Minecraft'tan 25 tane alabiliyorsunuz. 600 euronun Ustune bir 75 euro da eklerseniz PS5 alabiliyorsunuz.

Hocam, bayram harcligi olarak senede 600 euro aliyoruz burada. Calismasan bile Minecraft'tan 25 tane alabiliyorsunuz. 600 euronun Ustune bir 75 euro da eklerseniz PS5 alabiliyorsunuz.
Merhabalar. Dediğiniz durum alım gücünüzle alakalı işte, "birim hesabı" yapmak çok yanlış. İskandinav ülkelerinde vs. hala kron birimi kullanılmakta ve avroya göre "değersiz" diyebiliyoruz. Ancak, oradaki insanlar bizim gibi zorluk yaşamıyor; alım güçleri gerçekten çok iyi.

Yurt dışındaki çoğu oyunun çıkış fiyatı 50-60 euro oluyor. Minecraft yurt dışına göre gayet ucuz bir fiyata sahip. Sorun Türkiye fiyatı oda Euro nun 10 TL olmasından kaynaklı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı