Bunu ben de biliyorum ucuz alternatifleri varsa onu soruyorum.
Peki aldığım zaman orjinal Java'daki gibi OptiFine kurup Shader yükleyebilir miyim sıkıntısız bir şekilde?
TechnicLauncher, CurseForge?Ben launcher dedim Minecraft doğrulanmış mağazalar dışında Minecraft launcheri virusludur isterseniz indirip virustotalya bakabilirsiniz
Game Pass üzerinden hem Java hem de bedrock sürümü oynuyorum. Skinleri ikisinden de değiştirebiliyorsun, ben bir skin sitesinden PNG indirip ikisine de uyarlamıştım. Game Pass ile Java oynamak için Windows mağazasından Launcher indirip yüklüyorsun, OptiFine çalışıyor ama modları denemedim.
Tamamdır o zaman resimde belirttiğim sayfadan satın alıyorum o halde.Game Pass üzerinden hem Java hem de bedrock sürümü oynuyorum. Skinleri ikisinden de değiştirebiliyorsun, ben bir skin sitesinden PNG indirip ikisine de uyarlamıştım. Game Pass ile Java oynamak için Windows mağazasından Launcher indirip yüklüyorsun, OptiFine çalışıyor ama modları denemedim.
Aynen öyle, hem Java hem Bedrock sürümünü oynayabileceksiniz. Aşağıdaki adresten Java versiyonunu indirebilirsiniz, Java versiyon için XBox'un kendi uygulamasından indirmeyin böylece @SiyahPassat hocamın attığı gibi mod kurmak vesaire için gereksiz yöntemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.Tamamdır o zaman resimde belirttiğim sayfadan satın alıyorum o halde.
Eki Görüntüle 1334316
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Xbox üzerinden satın aldıktan sonra altta verdiğiniz siteye girip Windows 10 için indire basınca verilen kodu gireceğim değil mi?Aynen öyle, hem Java hem Bedrock sürümünü oynayabileceksiniz. Aşağıdaki adresten Java versiyonunu indirebilirsiniz, Java versiyon için XBox'un kendi uygulamasından indirmeyin böylece @SiyahPassat hocamın attığı gibi mod kurmak vesaire için gereksiz yöntemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Kod girmenize gerek yok indirdiğinizde buradan "MICROSOFT LOGIN" yazan kısımdan giriş yapacaksınız Microsoft hesabınızla.Tamamdır hocam teşekkür ederim. Xbox üzerinden satın aldıktan sonra altta verdiğiniz siteye girip Windows 10 için indire basınca verilen kodu gireceğim değil mi?
Tamamdır hocam, hesabı girince galiba ödeme işlemi de olacak, oyuna girdiğimde haberdar ederim sizi, teşekkür ederim tekrardan.Kod girmenize gerek yok indirdiğinizde buradan "MICROSOFT LOGIN" yazan kısımdan giriş yapacaksınız Microsoft hesabınızla.
Eki Görüntüle 1334324
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.