Minecraft nereden alınmalı?

Hepsini birer birer virüs testini yaptım benim kullanmadığım Minecraft Launcher'i yok adamlar salak mi sana 200-250TL'lik Launcher'i bedavaya verecekler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu ben de biliyorum ucuz alternatifleri varsa onu soruyorum.

Peki aldığım zaman orjinal Java'daki gibi OptiFine kurup Shader yükleyebilir miyim sıkıntısız bir şekilde?

Xbox Game Pass'de hem Java sürümü hem de Windows sürümü bulunuyor. İkisini de oynayabiliyorsunuz. Java sürümüne OptiFine kurup Shader paketleri yükleyebilirsiniz.

Game Pass üzerinden hem Java hem de bedrock sürümü oynuyorum. Skinleri ikisinden de değiştirebiliyorsun, ben bir skin sitesinden PNG indirip ikisine de uyarlamıştım. Game Pass ile Java oynamak için Windows mağazasından Launcher indirip yüklüyorsun, OptiFine çalışıyor ama modları denemedim.

Game Pass üzerinden hem Java hem de bedrock sürümü oynuyorum. Skinleri ikisinden de değiştirebiliyorsun, ben bir skin sitesinden PNG indirip ikisine de uyarlamıştım. Game Pass ile Java oynamak için Windows mağazasından Launcher indirip yüklüyorsun, OptiFine çalışıyor ama modları denemedim.
Tamamdır o zaman resimde belirttiğim sayfadan satın alıyorum o halde.
Eki Görüntüle 1334316

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220317_022933.jpg
    Screenshot_20220317_022933.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 49
Tamamdır o zaman resimde belirttiğim sayfadan satın alıyorum o halde.
Eki Görüntüle 1334316
Aynen öyle, hem Java hem Bedrock sürümünü oynayabileceksiniz. Aşağıdaki adresten Java versiyonunu indirebilirsiniz, Java versiyon için XBox'un kendi uygulamasından indirmeyin böylece @SiyahPassat hocamın attığı gibi mod kurmak vesaire için gereksiz yöntemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Aynen öyle, hem Java hem Bedrock sürümünü oynayabileceksiniz. Aşağıdaki adresten Java versiyonunu indirebilirsiniz, Java versiyon için XBox'un kendi uygulamasından indirmeyin böylece @SiyahPassat hocamın attığı gibi mod kurmak vesaire için gereksiz yöntemlerle uğraşmak zorunda kalmazsınız.
Tamamdır hocam teşekkür ederim. Xbox üzerinden satın aldıktan sonra altta verdiğiniz siteye girip Windows 10 için indire basınca verilen kodu gireceğim değil mi?

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Xbox üzerinden satın aldıktan sonra altta verdiğiniz siteye girip Windows 10 için indire basınca verilen kodu gireceğim değil mi?
Kod girmenize gerek yok indirdiğinizde buradan "MICROSOFT LOGIN" yazan kısımdan giriş yapacaksınız Microsoft hesabınızla.

1647482678543.png

Kod girmenize gerek yok indirdiğinizde buradan "MICROSOFT LOGIN" yazan kısımdan giriş yapacaksınız Microsoft hesabınızla.

Eki Görüntüle 1334324
Tamamdır hocam, hesabı girince galiba ödeme işlemi de olacak, oyuna girdiğimde haberdar ederim sizi, teşekkür ederim tekrardan. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı