Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Yapi olarak bir sonu yok.

Benim hem minecraft.net hesabım var hem de abuk subuk sitelerde 3-5 liraya e postası şifresi değişmeyen hesaplarım hem de 10liraya şifresi değişen hesaplarım var. Sonuç şu minecraft.net hesabımı anlatmaya gerek yok zaten en iyisi o. 3-5liralık olanlar 2 yıldır bende sadece 1tanesine giriş yapamıyorum şifresi değişmiş sanırsam onun dışındakiler güzel. 10liralık olanlarda birinin şifresi ya değişti ya da ben w postayı yanloş hatırladım ondan emin değilim. Diğer 10liralıklarda sıkıntı yoktu. Yani son diyeceğim 10liralık olanı almanı tavsiye ederim

Zaten farkındayım sınırızdan kastım çok çok büyük bir harita olması herhangi bir oyunun haritası sınırsız olamaz zaten henüz bunu kaldıracak bir teknoloji yok.
OnYapi olarak bir sonu yok.

Farkındayım zaten orada farklı şeylerden bahsrdiyorum.

O oyun her zaman popülerse, düzenli güncelleme geliyorsa ve sizi eğlendiriyor 222 az bence.
Niye hahaha / kızgın attınız? Bana 200 lira, sürekli güncelleme gelen, popüler, eğlenceli, büyük bir kitleye sahip oyun gösterir misiniz? Cidden soruyorum varsa alayım.

Biraz uçmuşum evet ama Cyberpunk, GTA ve RDR 2 gibi oyunlarla rahatlıkla kapışabilecek bir oyun gibi.

Hayır kapışamaz. Bu gün Minecraft denilince akla sandbox, pvp, modlar, pluginler yapı vs geliyor yani elinde sonunda en iyi zırhı, evi yaptığınızda en güzel modlar kurduğunuzda artık daha fazlasını veremez. Çünkü devamında yaptığınız şeyleri tekrarlar durursunuz. Ama GTA denilince güzel grafikler, özgürlük, Online hayat, açık dünya gelir. Aynı şekilde Cyberpunk denilince muazzam grafikler, güzel bir RPG harika bir hikaye, açık dünya gelir. Yani bu oyunların Minecraft'la uzaktan yakından alakası yok karşılaştırılamaz. Bu oyunlar istediği ücretle size harika 40-50 saat yaşayabilirler. Tamam Minecraft'ın bir sonu yok ama bir yerden sonra batıyı ve bu oyunlarla aynı fiyat üzücü. Ayrıca bu oyunların size kattığı birçok şeyde var güzel kaliteli bir hikaye mesela insana büyük bir vizyon ve kültür katar.

2 yıl önce hem farklı ucuza satan sitelerden hem de orijinal siteden aldım. Orijinal olan hesabı hala kullanıyorum. Diğer 2 hesap yok oldu.

Minecraft'ta yeni hesap sistemi geleceği için e-postası değişmeyen tüm hesaplar gidecek.Hepsi Microsoft hesabına dönüştürülecek ve dönüştürmek için de e-posta ile gelen bağlantıya tıklamak gerek.O sitelerin birçoğu yakında kapatılır gider.

Niye hahaha / kızgın attınız? Bana 200 lira, sürekli güncelleme gelen, popüler, eğlenceli, büyük bir kitleye sahip oyun gösterir misiniz? Cidden soruyorum varsa alayım.
Ona yaklaşan bi gta 5 vardır ki oda bedava oldu zamanında, neden kızgın attıklarını bilmiyorum sebepsiz yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…