Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Minecraft yapabileceklerin bir sınır var. Şöyle ki oyuna milyon mod milyon plugin geliyor. Tamam iyi hoş Online taraf skywars, bedwars, Survival Games gibi güzel oyunları var vs ama bu kadar oyuna ekstra bir hikaye gelmeyecek, ekstra grafikler gelmeyecek (shader bahsetmiyorum oda bir nevi mod) RPG ögeleri veya özelleştirebileceğin şapkadır, bottur vs gelmeyecek. Açıkçası farrklı oyun serilerini bitirmiş biri olarak bana çok fazla bir şey vaddetmiyor. Bana vaddetti şey özgür ve sonu olmayan bir dünyada değişik maceralar atılmak ama bununda bir sonu var. En iyi zırhı en iyi kılıcı yaptıktan sonra ne yapılır Minecraft'a? Ama isteyen istediği gibi alabilir adam ondan zevk alıyorsa onun keyfi. Yazdıklarım benim düşüncelerim salakça yerlere çekmesseniz sevinirim.

Yapi olarak bir sonu yok.

Benim hem minecraft.net hesabım var hem de abuk subuk sitelerde 3-5 liraya e postası şifresi değişmeyen hesaplarım hem de 10liraya şifresi değişen hesaplarım var. Sonuç şu minecraft.net hesabımı anlatmaya gerek yok zaten en iyisi o. 3-5liralık olanlar 2 yıldır bende sadece 1tanesine giriş yapamıyorum şifresi değişmiş sanırsam onun dışındakiler güzel. 10liralık olanlarda birinin şifresi ya değişti ya da ben w postayı yanloş hatırladım ondan emin değilim. Diğer 10liralıklarda sıkıntı yoktu. Yani son diyeceğim 10liralık olanı almanı tavsiye ederim

Hocam sadece bir şeyi belirtmek istiyorum, Minecraft dünyası sonsuz değil :D.

Eki Görüntüle 801231

Eki Görüntüle 801239

Zaten farkındayım sınırızdan kastım çok çok büyük bir harita olması herhangi bir oyunun haritası sınırsız olamaz zaten henüz bunu kaldıracak bir teknoloji yok.
OnYapi olarak bir sonu yok.

Farkındayım zaten orada farklı şeylerden bahsrdiyorum.

Biraz uçmuşum evet ama Cyberpunk, GTA ve RDR 2 gibi oyunlarla rahatlıkla kapışabilecek bir oyun gibi.

Hayır kapışamaz. Bu gün Minecraft denilince akla sandbox, pvp, modlar, pluginler yapı vs geliyor yani elinde sonunda en iyi zırhı, evi yaptığınızda en güzel modlar kurduğunuzda artık daha fazlasını veremez. Çünkü devamında yaptığınız şeyleri tekrarlar durursunuz. Ama GTA denilince güzel grafikler, özgürlük, Online hayat, açık dünya gelir. Aynı şekilde Cyberpunk denilince muazzam grafikler, güzel bir RPG harika bir hikaye, açık dünya gelir. Yani bu oyunların Minecraft'la uzaktan yakından alakası yok karşılaştırılamaz. Bu oyunlar istediği ücretle size harika 40-50 saat yaşayabilirler. Tamam Minecraft'ın bir sonu yok ama bir yerden sonra batıyı ve bu oyunlarla aynı fiyat üzücü. Ayrıca bu oyunların size kattığı birçok şeyde var güzel kaliteli bir hikaye mesela insana büyük bir vizyon ve kültür katar.

2 yıl önce hem farklı ucuza satan sitelerden hem de orijinal siteden aldım. Orijinal olan hesabı hala kullanıyorum. Diğer 2 hesap yok oldu.

Minecraft'ta yeni hesap sistemi geleceği için e-postası değişmeyen tüm hesaplar gidecek.Hepsi Microsoft hesabına dönüştürülecek ve dönüştürmek için de e-posta ile gelen bağlantıya tıklamak gerek.O sitelerin birçoğu yakında kapatılır gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı