En iyisi minecraft.net'ten almak pahalı olsa da olmasa da. Çünkü diğerleri ucuza diye alırsınız 2 gün sonra bakarsınız şifreniz değiştirilmiş, riske gerek yok.
Ben bir siteden 40TL'ye en eski Minecraft hesaplarından almıştım(Mojang hesabı girilmemiş) ve orijinal kendi Mojang hesabıma bağlayınca hesap tamamen benim oldu.
Ülkemizde hep güncelenen ve 200 TL aşağısında olan bir oyun gösterirmisin? Çok oyunculu olacak ve sonsuza kadar oynayabileceğin bir oyun olacak. Ek olarak ta büyük bir kitlesi olacak. Ülkemiz şartlarında 200 TL düğünüde böyle oyun bulmak imkansız.
Ben bir siteden 40TL'ye en eski Minecraft hesaplarından almıştım(Mojang hesabı girilmemiş) ve orijinal kendi Mojang hesabıma bağlayınca hesap tamamen benim oldu.
Şu an zaten yok fakat benim şansıma öyle bir hesap gelmişti
Zaten yakında tüm Mojang hesapları Microsoft hesabına taşındığı için bu sitelerin kalkacağına eminim çünkü kimse Microsoft hesabını paylaşmak istemez.
Şu an zaten yok fakat benim şansıma öyle bir hesap gelmişti
Zaten yakında tüm Mojang hesapları Microsoft hesabına taşındığı için bu sitelerin kalkacağına eminim çünkü kimse Microsoft hesabını paylaşmak istemez.