Kesinlikle aynıyım.
Tavsiyem minecraft.net'ten almanız. Ucuza kaçmayın Minecraft hesaplarında, kesinlikle değmez. Kaç lira param gitti minecraft.net'ten almamaya ısrar ettiğim için, bilemezsin.![]()
Ülkemizde hep güncelenen ve 200 TL aşağısında olan bir oyun gösterirmisin? Çok oyunculu olacak ve sonsuza kadar oynayabileceğin bir oyun olacak. Ek olarak ta büyük bir kitlesi olacak. Ülkemiz şartlarında 200 TL düğünüde böyle oyun bulmak imkansız.222 TL isterse dünyanın en iyi olsun değmez ama ülkemiz şartları zaten oyununun normal fiyatı 20 birim pahalı değil ülkemize göre pahalı.
Neyazıkki artık öyle hesaplar yok, çünkü benim oynamaya başladığım zaman yoktu.Ben bir siteden 40TL'ye en eski Minecraft hesaplarından almıştım(Mojang hesabı girilmemiş) ve orijinal kendi Mojang hesabıma bağlayınca hesap tamamen benim oldu.
Neyazık ki artık öyle hesaplar yok, çünkü benim oynamaya başladığım zaman yoktu.
Hocam bu siteler hesabı veriyorlar 1 hafta - 1 ay gibi bir süre içinde geri alıyorlar. Hiç almasınlar. Ne zamandır kullanıyorsun?minecraft.net üzerinde pahalıdır.
Bütçen el vermiyorsa:
Buradan bütçenin el verdigi en iyisini al.
Not: Garantisi olsun.
Ben aldım memnunum.
Vallaha şanslıymışsın ne diyeyimŞu an zaten yok fakat benim şansıma öyle bir hesap gelmişti
Zaten yakında tüm Mojang hesapları Microsoft hesabına taşındığı için bu sitelerin kalkacağına eminim çünkü kimse Microsoft hesabını paylaşmak istemez.
Bu hesapların çoğu çalıntı olduğu için bence hesap sahipleri şifreyi değiştiriyor, enazından ben öyle biliyorum.Hocam bu siteler hesabı veriyorlar 1 hafta - 1 ay gibi bir süre içinde geri alıyorlar. Hiç almasınlar. Ne zamandır kullanıyorsun?
Bilgileri değişmiyorsa gitmesi normal. Değişiyorsa o sıkıntı işte, güvenilir bir satıcıdan aldığınızdan emin olmalısınız.Vallaha şanslıymışsın ne diyeyim, arkadaşlarımdan en şanslıları max 1 sene kullanabildi platideki hesaplardan birini, ama eninde sonunda gitti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.