Minecraft.net vs. Diğer Premium siteleri

Kardeşim, bak, günde 3 kez bu tozdan alıyorsun, güçleniyorsun tamam mı? Al ama bak. Aksatma.

Şaka bir yana madem paran yetmiyor neden oynuyorsun?

Ben Minecraft oynamıyorum hesapım var ama oyun fiyatına göre değmeyeceğini düşünüyorum. Ayrıca sandbox tarzı düşük sistem isteyen bir oyun alıcısı elbette var. Ama bu fiyata saçma ben bunu eleştiriyorum. Fiyatıda eleştirim yok oyun ucuz ülkemiz şartlarına göre pahalı.

Düşük sistem mi? 1.12 falan oynuyorsun sanırım, en iyi hileler orada var çünkü . 1.17 Snapshot'larını oynamayı denedin mi? Ve bu hızla güncelleme alan bir oyun?

Ben zaten Minecraft 60 Euro demedim orada kast ettiğim 60 Euro tam oyun fiyatıdır. Minecraft tam oyun fiyatının altında çıkmış orada bundan bahsediyorum.

Euro'dan çevrildiğinde saçma gözükebilir, ama bu bizim suçumuz/Mojang'ın suçu değil. Her ülkede bu fiyata satılıyor, Türkiye'de de bu fiyata satılmakta. Ki saçma olduğunu düşünmüyorum bu fiyata, sonuçta içeriği sonsuz bir oyun alıyorsun.

Düşük sistem mi? 1.12 falan oynuyorsun sanırım, en iyi hileler orada var çünkü . 1.17 snapshot'larını oynamayı denedin mi? Ve bu hızla güncelleme alan bir oyun?

Her platform çıkmış ve güncelleme alan bir oyun. Ayrıca küplerden oluşuyor bu gün en patates bilgisayarda bile oynayabilirsin ayrıca en son oynadığım sürüm 1.8 veya 1.72 gibi bir şeydi modların en çok çıktığı sürüm olarak hatırlıyorum oyundada nadiren Online girdim hile sistemleri nasıl bilmiyorum.

Bütçe sorun değil ise Minecraft.net den alman daha iyi olacaktır, 2-3 yıl önce almıştım sanırım, hala giriyor ve her şeyi değişiyor.

Minecraft yapabileceklerin bir sınır var. Şöyle ki oyuna milyon mod milyon plugin geliyor. Tamam iyi hoş Online taraf skywars, bedwars, Survival Games gibi güzel oyunları var vs ama bu kadar oyuna ekstra bir hikaye gelmeyecek, ekstra grafikler gelmeyecek (shader bahsetmiyorum oda bir nevi mod) RPG ögeleri veya özelleştirebileceğin şapkadır, bottur vs gelmeyecek. Açıkçası farrklı oyun serilerini bitirmiş biri olarak bana çok fazla bir şey vaddetmiyor. Bana vaddetti şey özgür ve sonu olmayan bir dünyada değişik maceralar atılmak ama bununda bir sonu var. En iyi zırhı en iyi kılıcı yaptıktan sonra ne yapılır Minecraft'a? Ama isteyen istediği gibi alabilir adam ondan zevk alıyorsa onun keyfi. Yazdıklarım benim düşüncelerim salakça yerlere çekmesseniz sevinirim.

Minecraft'ı sen çok yanlış anlamışsın .Minecraft bir hikaye oyunu değildir, hiçbir zaman olmadı, olmayacakta, o yüzden "hikaye gelmeyecek" i sayamayız. Ekstra grafik de Minecraft'a (Java Edition) yakında gelecek büyük ihtimal, Ray Tracing'i en iyi kullanan oyun olacağından eminim. RPG ögelerini çok gördüm bir sürü RPG tarzı sunucular var, bunlar texture packi kullanarak bahsettiğin bot, şapka vs. yi oyuna getiriyor.
Ray Tracing Windows 10 Edition'da var, ve en iyi Ray Tracing'i kullanan oyunlardan biri diyebilirim.

Minecraft bir sandbox oyunu ve yapabileceklerinin bir sınırı var ayrıca oyunda 4 çeşit zırh çeşidinden başka özelleştirilmiş pantolon veya bot gördün mü örneğin üzerinde yıkık yazan bir bot gördün mü texture pack ile yapılmış olmayan oyunun içinde. Ve RTX olayı sadece RTX kart sahibi kişiler için ve sadece şu anlık NVIDIA destekli yani küçük bir kitleye hitap ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…