Minecraft netherite arama taktiği

Hocam stacklenmesine ne gerek var zaten. Hızlıca bitiyor yataklar. Hem konu sahibi netherite arayacak. Altın vs. kasmayacak.
Hocam o yolun bir de dönüşü var dönerken ölmemesi için gerekli eşyaları da taşıması lazım. (Kılıç, yiyecek, golden Apple, ateş direnci gibi)

En kolay yol bu gibi.

Hocam o yolun bir de dönüşü var dönerken ölmemesi için gerekli eşyaları da taşıması lazım. (kılıç, yiyecek, golden Apple, ateş direnci gibi)

Nether'da zaten kolay kolay ölemezsin. Sağ eline 1 stack nether taşı alsan. Envanterine 1 kazma 64 biftek alsan zaten yeterli olacak. Diyorsanız envanter çok önemli yanında shulker taşıyabilir.

Nether'da zaten kolay kolay ölemezsin. Sağ eline 1 stack nether taşı alsan. Envanterine 1 kazma 64 biftek alsan zaten yeterli olacak. Diyorsanız envanter çok önemli yanında shulker taşıyabilir.
Hocalarım mesajlarınız için teşekkür ederim 3 saat aralıksız çölden kum kazdık tonlarca kum var. Mob farmı da olduğu için TNT yapabiliyorum steklerce. Onlarla arıyorum. Atıyorum baya bir şerit şeklinde kazıyorum koyuyorum 1 stek tnt'yi belirli aralıklarla patlatıyorum. Fakat aşırı derece de lav akıyor tüm enkazı lav kaplıyor ne bir şey görülüyor ne de yürüyebiliyorum. Az lav olan bir biyom falan var mı onu merak ediyorum.

Hocalarım mesajlarınız için teşekkür ederim 3 saat aralıksız çölden kum kazdık tonlarca kum var. Mob farmı da olduğu için TNT yapabiliyorum steklerce. Onlarla arıyorum. Atıyorum baya bir şerit şeklinde kazıyorum koyuyorum 1 stek tnt'yi belirli aralıklarla patlatıyorum. Fakat aşırı derece de lav akıyor tüm enkazı lav kaplıyor ne bir şey görülüyor ne de yürüyebiliyorum. Az lav olan bir biyom falan var mı onu merak ediyorum.
Yer altındaki lav havuzları rastgele oluşuyor. Bunun hakkında pek birşey söyleyemem.

Tnt'leri teker teker patlatırsanız daha iyi olabilir.

Hocam size önerim şu olur TNT patlatma konusunda. Bir kısmı patlat aynı kordinattan devam et ve 3 blok kaz TNT yerleştir patlat geri git.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı