Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 30 Temmuz 2020 #1 Minecraft normal dünyada RTX açma imkanı var mı?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Temmuz 2020 #11 Beta bitse de Java'ya gelmez. Bir sürü yeniden kod yazılması gerek demek. Artı 0 Eksi
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 30 Temmuz 2020 #12 kerb dedi: Beta bitse de Java'ya gelmez. Bir sürü yeniden kod yazılması gerek demek. Genişletmek için tıkla... Win10 edition var bende Artı 0 Eksi
kerb dedi: Beta bitse de Java'ya gelmez. Bir sürü yeniden kod yazılması gerek demek. Genişletmek için tıkla... Win10 edition var bende
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 30 Temmuz 2020 #13 Daha geliştirme aşamasında belirli bir tarih yok diye biliyorum fakat o dünyalardan birini açıp yanına bir şehir kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Daha geliştirme aşamasında belirli bir tarih yok diye biliyorum fakat o dünyalardan birini açıp yanına bir şehir kurabilirsiniz.
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 30 Temmuz 2020 #14 kerb dedi: Daha geliştirme aşamasında belirli bir tarih yok diye biliyorum fakat o dünyalardan birini açıp yanına bir şehir kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantıklı teşekkür ederim Artı 0 Eksi
kerb dedi: Daha geliştirme aşamasında belirli bir tarih yok diye biliyorum fakat o dünyalardan birini açıp yanına bir şehir kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Mantıklı teşekkür ederim
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2020 #15 Ellie Williams dedi: SEUS PTGI paketini araştırmanızı öneririm. 1 senedir geliştirilen, Java Edition'ın ilk "ray tracing"li shader paketi. Bana W10'dakinden daha gerçekçi geliyor ayrıca. Zamanında Nvidia GeForce Experience üzerinden bile tanıtımı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... SEUS için de RTX gerek değil mi? Ama SEUS'un bir tane Shader'ı için gerekmiyordu sanki. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: SEUS PTGI paketini araştırmanızı öneririm. 1 senedir geliştirilen, Java Edition'ın ilk "ray tracing"li shader paketi. Bana W10'dakinden daha gerçekçi geliyor ayrıca. Zamanında Nvidia GeForce Experience üzerinden bile tanıtımı yapılmıştı. Genişletmek için tıkla... SEUS için de RTX gerek değil mi? Ama SEUS'un bir tane Shader'ı için gerekmiyordu sanki.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Temmuz 2020 #16 mustaine dedi: SEUS için de RTX gerek değil mi? Ama SEUS'un bir tane Shader'ı için gerekmiyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Sadece SEUS PTGI'da RTX var. Diğer SEUS paketlerinde gerekmiyor. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: SEUS için de RTX gerek değil mi? Ama SEUS'un bir tane Shader'ı için gerekmiyordu sanki. Genişletmek için tıkla... Sadece SEUS PTGI'da RTX var. Diğer SEUS paketlerinde gerekmiyor.
Zefrox Hectopat Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #17 Peki arkadaşlar belirli seedlerde oluyorsa bu adam nasıl rtx ile survival oynayabiliyor ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Peki arkadaşlar belirli seedlerde oluyorsa bu adam nasıl rtx ile survival oynayabiliyor ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 31 Temmuz 2020 #18 Zefrox dedi: Peki arkadaşlar belirli seedlerde oluyorsa bu adam nasıl rtx ile survival oynayabiliyor ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman Artı 0 Eksi
Zefrox dedi: Peki arkadaşlar belirli seedlerde oluyorsa bu adam nasıl rtx ile survival oynayabiliyor ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 31 Temmuz 2020 #19 Kemânkeş- dedi: Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman Genişletmek için tıkla... Shader kurmuş galiba. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman Genişletmek için tıkla... Shader kurmuş galiba.
Enes3078 Exapat Sosyal Tayfı 1000'e Doğru Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 16.023 Makaleler 17 Çözümler 671 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği öğrencisi 31 Temmuz 2020 #20 Bu kesinlikle Shader Pack kullanımı. 4:43-4:46 arasına bakarsanız shader pack kapatıyor halbuki normalde RTX tek bir tuş kombinasyonuyla açılıyordu. Tek tuş da olabilir. Artı 0 Eksi
Bu kesinlikle Shader Pack kullanımı. 4:43-4:46 arasına bakarsanız shader pack kapatıyor halbuki normalde RTX tek bir tuş kombinasyonuyla açılıyordu. Tek tuş da olabilir.