Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 30 Temmuz 2020 #1 Minecraft normal dünyada RTX açma imkanı var mı?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 31 Temmuz 2020 #21 FurkanKutlu dedi: Resmi olmayan bazı shaderlar var ama orjinaline hiç benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Evet, orijinalinden daha iyi. @Ellie Williams SEUS PTGI için RTX kart şart değil. Artı 0 Eksi
FurkanKutlu dedi: Resmi olmayan bazı shaderlar var ama orjinaline hiç benzemiyor. Genişletmek için tıkla... Evet, orijinalinden daha iyi. @Ellie Williams SEUS PTGI için RTX kart şart değil.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Temmuz 2020 #22 Kemânkeş- dedi: Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman Genişletmek için tıkla... Java Edition. Muhtemelen SEUS kullanıyor ama PTGI dışında ray tracingli birkaç paket daha var, adlarını unuttum. En bilindiği PTGI, en iyisi de o bence. acv dedi: @Ellie Williams SEUS PTGI için RTX kart şart değil. Genişletmek için tıkla... Ben RTX gerekli dememiştim, ray tracing var demek istemiştim orada. Tabi ki iyi bir performans için RTX şart. Yanlış anlaşılma için özür dilerim. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: Ben de bu videoyu görüp konu açtım zaten bu nasıl yapıyor o zaman Genişletmek için tıkla... Java Edition. Muhtemelen SEUS kullanıyor ama PTGI dışında ray tracingli birkaç paket daha var, adlarını unuttum. En bilindiği PTGI, en iyisi de o bence. acv dedi: @Ellie Williams SEUS PTGI için RTX kart şart değil. Genişletmek için tıkla... Ben RTX gerekli dememiştim, ray tracing var demek istemiştim orada. Tabi ki iyi bir performans için RTX şart. Yanlış anlaşılma için özür dilerim.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #23 Ellie Williams dedi: Sadece SEUS PTGI'da RTX var. Diğer SEUS paketlerinde gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki RTX yokken PTGI kurarsam ne olur? Sadece meraktan. Edit: Oluyormuş Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Sadece SEUS PTGI'da RTX var. Diğer SEUS paketlerinde gerekmiyor. Genişletmek için tıkla... Peki RTX yokken PTGI kurarsam ne olur? Sadece meraktan. Edit: Oluyormuş
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 31 Temmuz 2020 #24 mustaine dedi: Peki RTX yokken PTGI kurarsam ne olur? Sadece meraktan. Edit: Oluyormuş Genişletmek için tıkla... Olur ama ahım şahım bi' performans beklememek lazım. 1080'le bile 30 FPS falan alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Artı 0 Eksi
mustaine dedi: Peki RTX yokken PTGI kurarsam ne olur? Sadece meraktan. Edit: Oluyormuş Genişletmek için tıkla... Olur ama ahım şahım bi' performans beklememek lazım. 1080'le bile 30 FPS falan alınıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Adambey Centipat Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 188 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2020 #25 kerb dedi: Beta bitse de Java'ya gelmez. Bir sürü yeniden kod yazılması gerek demek. Genişletmek için tıkla... Java bilerek getirmeyecekler zaten Microsoft burada bile milleti Windows 10 geçirmek için sadece Windows 10 edion versiyonuna çıkartacak. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Beta bitse de Java'ya gelmez. Bir sürü yeniden kod yazılması gerek demek. Genişletmek için tıkla... Java bilerek getirmeyecekler zaten Microsoft burada bile milleti Windows 10 geçirmek için sadece Windows 10 edion versiyonuna çıkartacak.