Site önermek muhtemelen yasaktır. Ama bu işi yapan Hosting şirketleri bulunuyor. Kendi aranızda oynayacaksanız çok büyük bir sistem gerekmez 4 GB RAM bulunan bir sunucu kiralarsanız oynayabilirsiniz. Tabi onlar da aylık 40-50 TL'den başlıyor.Arkadaşlarlarımızla paralı parasız önemsiz 7/24 açık server kurmak istiyoruz biz bize oynayacağımız bildiğiniz site ya da yol var mı?
Aternos genelde laglı oluyor düzeltiydiyse bilemem ancak 12 Euro gibi saçma rakamlar vermektense Türk Hosting şirketlerinde 40-50 TL civarı reklam yapmıyorum ama Keyubu, Batihost ve Rabisu gibi firmalara bakabilirsiniz.7/24 açık tutacağınız bir sunucuyu kimseye bedava vermezler. Kullanacaksanız Aternos kullanın güvenlidir korsana açabilirsiniz lag problemi olmaz(1.18 test edemedim) ama oyuna girmeden bir dakika önce açman gerekir. Paralı olarak Exaroton biliyorum. O da Aternos şirketinin bir alt dalı.
Eki Görüntüle 1268233
Bu tür ayarlarda 12 Euro oluyor.
Aternos lag sorununu büyük oranda çözdü tabi 5 senelik bir survival oynamıyorsun lag olmaz. Türk hostinglere de bakmamıştım. Birkaç tane sunucu sitesi biliyorum hepside yabancı.Aternos genelde laglı oluyor düzeltiydiyse bilemem ancak 12 Euro gibi saçma rakamlar vermektense Türk Hosting şirketlerinde 40-50 TL civarı reklam yapmıyorum ama Keyubu, Batihost ve Rabisu gibi firmalara bakabilirsiniz.
Türk hosting şirketleri genelde kendi çıkarı için her şeyi yapıyor. Ama büyük bir sunucu açmadıkça sorun yaşamazsınız. Eskiden 100-200 kişilik bir sunucum vardı kendi hosting şirketim benim sunucuma saldırıyordu. Neymiş DDoS koruması satabilirlermiş bizeAternos lag sorununu büyük oranda çözdü tabi 5 senelik bir survival oynamıyorsun lag olmaz. Türk hostinglere de bakmamıştım. Birkaç tane sunucu sitesi biliyorum hepside yabancı.
Bir de şey sorum olacak bende ve 1 2 arkadaşta daha orijinal oyun ama diğerleri korsandan bağlanıcak Hamachi gibi ağdan bağlanabilıyorlar bu paralı serverlardada bağlanabilirler mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.