Minecraft OpenGL hatası nedir?

FreeLooper

Hectopat
Daha fazla  
Minecraft oynarken netherda ilk defa OpenGL 2282 miydi neydi hatasını aldım. Onun disinda sonradan almadım ama aklıma takılan tek soru neden aldım? İçim karardı bir an, bir şey olur mu?

Herhangi bir shader pack resource pack vs. kullanıyor musunuz?

Minecraft oynarken netherda ilk defa OpenGL 2282 miydi neydi hatasını aldım. Onun disinda sonradan almadım ama aklıma takılan tek soru neden aldım? İçim karardı bir an, bir şey olur mu?

Bildiğim kadarıyla OptiFine kaynaklı bir hataydı. Bir zararı veya eksisi bulunmuyor. Kullandığınız sürümün en güncel pre sürümünü kullanmıyorsanız en son sürümü indirin.

Herhangi bir shader pack resource pack vs. kullanıyor musunuz?
Yani 1.21.7 sürümündeyim oyun bana sürüm güncellendi deei ben güncellemedim bide shader açık ama sürüm desteklemiyor.

En son pre sürümü değil sanırım ondan olabilir mi?
Bildiğim kadarıyla OptiFine kaynaklı bir hataydı. Bir zararı veya eksisi bulunmuyor. Kullandığınız sürümün en güncel pre sürümünü kullanmıyorsanız en son sürümü indirin.

Yani 1.21.7 sürümündeyim oyun bana sürüm güncellendi deei ben güncellemedim bir de shader açık ama sürüm desteklemiyor.

En son pre sürümü değil sanırım ondan olabilir mi?

Olabilir hocam. Ben eski pre sürümlerinde stabilite bozulma ve benzeri OpenGL hatası alıyordum.

Yani içimi karartmama gerek yok değil mi nedense en ufak şeylere böyle oluyorum.

Herhangi bir sıkıntı yok hocam bir zararı olmayacaktır. Kullandığınız sürümün en güncel versiyonunu indirin. Java da güncel değilse güncelleyebilirsiniz. Hata kodunu görmek istemezseniz. Görüntü ayarlarından diğer ayarlar GL ayarlarını gösteri kapat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı