Minecraft Oynarken Ekran Kartından Cızırtı Sesi Geliyor

Makaleler
2
Yer
Paramaribo / Surinam
Daha fazla  
Merhabalar. Ekran kartımı aldım alalı durum böyle. Sadece Minecraft adlı oyunda rastladım ve bazı haritalarda oluyor. Bu sesi coil whine olayındaki sese benzettim ve mouse hareket ettikçe cızırtı değişiyor. Nedeni ne olabilir? Battlefield 3 - NFS Rivals - M&B Warband gibi oyunlarda bu sese rastlamadım.

Merhabalar. Ekran kartımı aldım alalı durum böyle. Sadece Minecraft adlı oyunda rastladım ve bazı haritalarda oluyor. Bu sesi coil whine olayındaki sese benzettim ve mouse hareket ettikçe cızırtı değişiyor. Nedeni ne olabilir? Battlefield 3 - NFS Rivals - M&B Warband gibi oyunlarda bu sese rastlamadım.
Fps ne kadar yükselirse ses o kadar artar ve değişir. O ses büyük ihtimalle coil whineden kaynaklı. Vsync açmayı deneyin veya bir şekilde fps yi 60 a sabitleyin. Büyük ihtimalle düzelir.

Fps ne kadar yükselirse ses o kadar artar ve değişir. O ses büyük ihtimalle coil whineden kaynaklı. Vsync açmayı deneyin veya bir şekilde fps yi 60 a sabitleyin. Büyük ihtimalle düzelir.
Haklısınız. Fps değerini 60'a sabitleyince ses kesildi. Vsync kapatınca 700'e uçuyor bu sesler rahatsız ediyor. Ekran kartında bir sorun yok değil mi?

Aynı ses benim laptopumdan da var. Touchpad kısmının hemen altından geliyor cızırtı.
O ses sabit diskten geliyor.

Haklısınız. Fps değerini 60'a sabitleyince ses kesildi. Vsync kapatınca 700'e uçuyor bu sesler rahatsız ediyor. Ekran kartında bir sorun yok değil mi?

O ses sabit diskten geliyor.
Coil whine 700 serisinde az görülür. 900 serisinin 4/3 ü coil whine dolu. Ekran kartınızda coil whine var internette araştırırsanız bulursunuz. Sadece 60 a sabitleyerek çözebilirsiniz. Tamamen kurtulmak istiyorsanız garantiye yollamaktan başka çözümü yok.

Son düzenleme:
Coil whine 700 serisinde az görülür. 900 serisinin 4/3 ü coil whine dolu. Ekran kartınızda coil whine var internette araştırırsanız bulursunuz. Çözümü yoktur sadece 60 a sabitleyerek çözebilirsiniz. Tamamen kurtulmak istiyorsanız garantiye yollamaktan başka çözümü yok.
Nerede şanssızlık varsa bizi bulur arkadaş. :( Ses 300 Fps'ten sonra biraz gelmeye başlıyor ama rahatsız etmiyor. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı