Minecraft oynarken gamepad donuyor

nojogen

Decapat
Daha fazla  
BlueStacks emülatörden Minecraft oynarken gamepad sürekli takılıyor, kendi kendine dönmeye başlıyor, tuşlara basmıyor ve donuyor. Diğer oyunlarda hiç böyle bir hata görmedim kolda da sıkıntı yok. Verilen RAM'i ve işlemci kullanımını tam yaptım fakat bir işe yaramadı. Klavyeyle oynarken de böyle bir sorun görmedim.

BlueStacks’teki gamepad sorunu için şunları deneyebilirsin: Gamepad yapılandırmasını kontrol et, sürücüyü güncelle, BlueStacks’i güncelle ve performans ayarlarını artır. USB bağlantısını da kontrol et.

BlueStacks’i kaldırıp yeniden yükleyin. Minecraft’ı yeniden indirin. Sorun devam ederse farklı bir emülatör (LDPlayer veya NoxPlayer) deneyin. Gamepad’i Windows’ta joy.cpl ile test ederek kontrol edin.

BlueStacks’i kaldırıp yeniden yükleyin. Minecraft’ı yeniden indirin. Sorun devam ederse farklı bir emülatör (LDPlayer veya NoxPlayer) deneyin. Gamepad’i Windows’ta joy.cpl ile test ederek kontrol edin.
Hocam Minecraft'ın içindeki dünyaları nasıl harici şekilde kaydederim? Ayrıca sorun gamepad'de değil, emülatörde (büyük ihtimalle). Diğer oyunlarda böyle olmuyor.

Dünyaları yedeklemek için:
Windows: %appdata%\.minecraft\saves
Android:Android/data/com.mojang.minecraftpe/files/games/com.mojang/minecraftWorlds
Emülator sorunu için, farklı sürüm veya emülatör deneyip, OpenGL yerine DirectX seçip, MC'nin sürümünü değiştirebilirsin dostum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı