JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 1 Şubat 2021 #1 Kardeşimin PC kötüydü. Eskiden de oluyordu ekran kartını değiştirdik, (değiştirmeden önce de oluyordu) Minecraft oynuyor. Bir anda PC kilitleniyor. Alt+F4 işe yaramıyor. Alt+Tab işe yaramıyor çözümünü bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2021
Kardeşimin PC kötüydü. Eskiden de oluyordu ekran kartını değiştirdik, (değiştirmeden önce de oluyordu) Minecraft oynuyor. Bir anda PC kilitleniyor. Alt+F4 işe yaramıyor. Alt+Tab işe yaramıyor çözümünü bilen var mı?
C.H.O Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #2 Hardiskten dolayı olabilir hardiskim kötüyken benim de oyunlarım donup kalıyordu bazen. Artı 0 Eksi
KS KS JagermaNN Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 105 2 Şubat 2021 #3 C.H.O dedi: Hardiskten dolayı olabilir hardiskim kötüyken benim de oyunlarım donup kalıyordu bazen. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi çünkü kardeşime ssd alacaz ona göre Artı 0 Eksi
C.H.O dedi: Hardiskten dolayı olabilir hardiskim kötüyken benim de oyunlarım donup kalıyordu bazen. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi çünkü kardeşime ssd alacaz ona göre