Minecraft oynuyor musunuz?

2012 de Falan 80 dk lik minecraft Mevzusu vardı Onu oynardım. İşlemci isteyen bir oyun fakat Gpu sürücüsü yoksa oyuna giremiyorsunuz. Premiumu olanları Kıskanırdım Hayalimdi. İnsan büyüyünce Artık oynamak istemiyor Ama 6 yılım geçti oyunda garanti

Aslinda gayet guzel oyun ama kitlesi yuzunden sogutuyor. Ben de bu yuzden zamaninda 10 liraya premium hesap aldim ve yabanci sunucularda oynamaya basladim. Sonra sistemim bozuldu. Zaten cok eskiydi. 2010 yilinda 300 liraya almistik. 2016 civarinda bozuldu PC. 5 ay oncede PS4 aldim ve oyunlarin tadini cikariyorum.
Her ne kadar PS4'te basyapit oyunlar olsa da Skyblock turunden bir zevk verecek oyun bulamiyorum. Hatta sirf J&H sunucusunda Skyblock oynamak icin 2000 liralik sistem toplamayi dusunuyorum

Teknik mod paketleri oynamayı çok severim. Maden toplayıp, onları işleyip, madenlerle makine yapıp, makinelerde enerji üretip, o enerji ile daha fazla makineyi çalıştırmak ve farklı enerji üretme yolları yapmak, maden kazmayı otomatikleştirmek, sistemleri otomatikleştirmek çok hoşuma gidiyor ve bunu yapabilen en geniş en özgür oyun minecraft mod paketleri.

Arkada podcast veya video açıp oynuyorum güzel evler inşa etmek hoşuma gidiyor.

Ben 6 yıldır oynuyorum. 2011,2012 yıllarında indirmeyi beceremediğim için videolarını izlerdim. 2013,2014 yıllarında oyuna başladım. Ha 6 yıl oynadım deyince aralıksız oynadım sanmayın, Uzun aralar verip yeniden başladım uzun ara verip yeniden başladım. Bence gayet iyi bir oyun. Serverlara girip beynine zarar vermedikçe bir sıkıntısı yok. İngilizcemin temelini bu oyuna borçluyum. Basit ama yinede öğrettiği şeyler vardı. Şu sıralarda yeniden başladım, en son sürümü bir harika. Ancak anlamadığım şey sizin derdinizin ne olduğu? Yukarıda bir arkadaş Minecraft'ın yasaklanması için kampanya başlatmış. Minecraft o arkadaş yüzünden yasaklansaydı yiyeceği küfürleri bir düşünsene, Korkunç! Dediğim gibi eğer online kısmıyla ilgilenmez isen gayet eğitici-öğretici bir oyun Minecraft (küçükler için). "Kimsenin hayatına kimse karışamaz" veya "renkler ve zevkler farklıdır" gibi sözleri de mi duymadınız? Onun bunun oynadığına laf atıyorsunuz. İşin Youtube kısmına girmeyeceğim onun hakkında da konuşulacak bir sürü şey var ama şimdilik bu kadar yeter. Yaşımı soracak arkadaşlar söylüyorum, 14 yaşım.

Edit : Sadece Minecraft oynamıyorum merak etmeyin. 2 adet Steam hesabım var. Birisi imzada diğerini isteyenlere link atarım.

Colony Modpack kurun ve tadını çıkarın. Ama derseniz ki benim Ryzen 5 2600-16GB RAM üstü sistemim var (Önerdiğim) Mat's Mega Techpack'te takılabilirsiniz! Ben sırf bu oyun ve GTA San Andreas için sistem topladım, kargoda gelmesini bekliyorum. (E5 2650 8C/16T-RX570)

Arada bir Terrafirmacraft modunu oynarım. Bu moda bayılıyorum ve oynamanızı tavsiye ediyorum.

Sistemim kötü olduğundan dolayı 5 yıl boyunca oynadım. Herobrine muhabbetinden oyunu öğrenmiştim. İlk önce survival oynamaya başladım. Tabii baya Crackli de oynadık. Crackli Türk sunucularında oynamaya başladım. Factions, Skyblock, PvP Wars, Hunger Games, OITC, Herobrine Chamber, EggWars, SkyWars gibi yüzlerce oyun modu vardı. Hepsini oynamışımdır. Keşke oyunda saati hesaplayan bir şey olsa da görsem. Çünkü çok fazla olmuştur. Neyse, sonrasında minecraft.net'ten Premium satın aldım. Hypixel, Mineplex gibi sunucularda oynadım. Hypixel'de çok fazla oynuyordum. SkyWars adlı oyun modunda 1500 falan kazanmam vardı. Mineplex'e arada giriyordum. Çünkü unutulmuştu. Oyunlar hep bomboştu. Hypixel ise günlük en az 30.000 oyuncu barındırıyor.
Arada bir Terrafirmacraft modunu oynarım. Bu moda bayılıyorum ve oynamanızı tavsiye ediyorum.
Aynen. BFChicken adlı kanaldan görmüştüm. Türkiye'de mod konusunda onun üstüne yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…