Minecraft oynuyor musunuz?

Minecraft'ı 1 sene oynadım. Ama PS3'te.

PS3 sürümünde ekranı dörde bölebilir. Bu sayede kuzenler gelince (9. Sınıf) Minecraft, FIFA, Mortal falan atıyorduk.

Ama MC'yi ilk açtığım zaman dağın bir köşesini komple kazdım. Oraya 3 katlı dev bir ev yaptım. O evin önünü komple taştan bir meydan yaptım. Meydanın sol kısmı çöldü, o 1 kare derinliğinde kum kazdım. Toprak döşedim. En az 70 blok uzunluğunda. 50 blok genişliğinde. 110 blok uzunluğunda dev bir cam sera yaptım.

Orman yaptım. Kemik tozu ile büyüttüm. Nereden baksan 5000 blokluk bir tren yolu yaptım. Evin arkasında başka bir bio var. Oraya tren yolu yaptım.

Çok şey yaptım. PS3'ün harddiskini değiştirdim. Tekrar Minecraft yedeğini yükledim ama hepsi gitmişti :( 1 senelik emeğim çöp oldu.

Artık oynamam. PS3'te mod olmadığı için istemiyordum. En basitinden PC'de ağaç toplama modu var. Çok işe yarar.

Belki tekrar PC versiyonu için oynamaya başlarım.

Kesinlikle benim gibi yaratıcılıği seven birisi tekrar tekrar oynar.

Minecraft bugu bile bulduk. Youtube'ye XXX Oyunda(XXX yerine isminizi yazınca) kesinlikle bir kanal çıkıyor. Bir bakıyorsunuz sizin isminize sahip başka biri Minecraft oynuyor :D

Ülkede bu kadar Tuğberk olduğunu bile bilmiyordum 🤣

Ek Açıklama 2019-06-16 174324.png

Gerçekten, her isimde bir kanal açılmış.

İşin Youtube kısmı hakkında konuşmak gerekirse, Minecraft oynayan kanallar her zaman böyle değildi. 2011 yılına dönecek isek, Özellikle benim de hem Youtube Türkiye'yi öğrenmemi sağlayan ve Minecraft'ı öğrenmemi sağlayan kanal AgunZagun. Kendisi her oyunu çekerdi, Minecraft,GMOD,Half-life. Bir kanal ise EpicGamingTR (şimdiki adı "Efsane"), Muhabbetleri saran ve 40,50 bölüm minecraft çeken mükemmel adamlar. Bunlar sadece bir kısmı.
2 yıl önce Minecraft oynayanları ezikleyenler şimdi Minecraft oynuyor 😂
Bana mı dediniz ? 😳🤔🤔

İşin Youtube kısmı hakkında konuşmak gerekirse, Minecraft oynayan kanallar her zaman böyle değildi. 2011 yılına dönecek isek, Özellikle benim de hem Youtube Türkiye'yi öğrenmemi sağlayan ve Minecraft'ı öğrenmemi sağlayan kanal AgunZagun. Kendisi her oyunu çekerdi, Minecraft,GMOD,Half-life. Bir kanal ise EpicGamingTR (şimdiki adı "Efsane"), Muhabbetleri saran ve 40,50 bölüm minecraft çeken mükemmel adamlar. Bunlar sadece bir kısmı.

Bana mı dediniz ? [emoji15][emoji848][emoji848]
Zamanında az BFChickenGamers'ın teknik modlarla oynayışını izlemedim :D

Video çekmiyor o artık, geçenlerde 3 5 tane çekti ama devamı gelmedi. Geçenlerde dediğim de geçen sene.
Aynen video çekmediğini biliyorum. Ancak, sebebini merak ettim açıkçası.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı