Minecraft P2W mi?

SonOyuncu'ya hiç para yatırmadım fakat iyi bir oyuncu gerek etkinliklerden gelen kitler (1 aylık kit vs. geliyordu eskiden) gerek kendi yeteneği sayesinde yaptığı görevler ile çok hızlı coin kasar ve o kitlere sahip olur. Siz beceremediniz diye oyuna P2W demenize gerek yok, kendim hiç para yatırmadım ve Skywars'da 3-4 tane pahalı kitim var. Ayrıca ucuz ve gerçekten işe yarayan bir kit genelde yeterli oluyor.

Bazı modlarda VIP direkt P2W yapıyor, Titanium gibi bir mod vardı sanırım orada VIP'nin ayrıcalıkları çok fazlaydı.

Ben beceremedim diye mi? 6 yıl Minecraft oynadım yaklaşık 10 bin saatim var ve egoist olacak biliyorum ama inanılmaz iyi oynuyorum. 1 SonOyuncu'yu 3 yıldır oynuyorum ve sadece 1 tane kitim var oda kalitesiz bir tane kit 7K coinlik. 2 SonOyuncu'da iyi bir oyuncu dediğiniz gibi kasabilir çok uğraşırsa fakat yeni başliyan bir oyunucunun gözünden bakın buna. Herkes iyi oyuncu olmak zorunda değil. Eğer adamlar senin 2 yıllık emeğini 1 günde para ile yapıyorsa bu evet P2W olur.
 
Zula ile So'yu bir tuttuğunuzun farkında mısınız? Ayrıca anlattığınız şey sadece kit PvP'de var, ki bence o da P2W sayılmaz.

Dostum sen ne kadar süredir oynuyorsun bu oyunu? Skywars oyununu örnek alarak yazdım o yazıyı ben sana. Daha serverlardan haberin yok burada kendini boş boş savunuyorsun.
 
MC'deki sunucularda vip falan alırsanız en büyük p2w functionda oluyor. Özel maden yeri ve özel kit veriyor sanırsam. Onun dışında fazla p2w olduğunu düşünmüyorum skywars kitlerinin para biriktiren insanlarda alabiliyor yani moda göre değişiyor.
 
Sonoyuncuyu öneririm, fazla p2w değil. Kurban bayramında etkinlikler yapıyorlar şeker kasarak 1 haftalık 40 lira olan vipi kullanabiliyorsunuz. Sonoyuncu Türkiye'deki en donanımlı sunucu, özel pluginerleri, destek, bakım ekipleri var her türlü soruna anında müdahale edebiliyorlar. Sunucu 9 yıldır açık
 

Yeni konular

Geri
Yukarı