Minecraft Premium kullanıcı ismi alınmaması için ne yapılması lazım?

Yeni, hiç kullanmadığınız ve eskisine benzemeyen isim bulun. Yeni bir Gmail hesabı açın ki o korsan sunucularda oynamak isterseniz mail gibi sebeplerle uğraşmazsınız. Korsan sunuculara kayıt olurken şifreleri de tarayıcıya kaydedin. Sonra premium alıp premium sunucularda istediğiniz gibi oynayın.

Başka isim bulun?
Onda da ismimi çalmazlar mi korsan sunucularda

Yeni, hiç kullanmadığınız ve eskisine benzemeyen isim bulun. Yeni bir Gmail hesabı açın ki o korsan sunucularda oynamak isterseniz mail gibi sebeplerle uğraşmazsınız. Korsan sunuculara kayıt olurken şifreleri de tarayıcıya kaydedin. Sonra premium alıp premium sunucularda istediğiniz gibi oynayın.
İşte server sahipleri hesaplarımı görebilir diyorum o zaman o hesabin da benim olduğu anlasilir

Onda da ismimi çalmazlar mi korsan sunucularda?

İşte server sahipleri hesaplarımı görebilir diyorum o zaman o hesabin da benim olduğu anlasilir.
Premium almadan önce sunuculara kaydolun?

Sizin için önemli olan kimsenin isminizi kullanmaması değil mi sunucu sahipleri küçük sunucu değilse kim hangi hesabı oynuyor diye bakmazlar.

Premium almadan önce sunuculara kaydolun?daha

Sizin için önemli olan kimsenin isminizi kullanmaması değil mi sunucu sahipleri küçük sunucu değilse kim hangi hesabı oynuyor diye bakmazlar.
Anladım bende takıntı var işte knk başka isim bile bulsam o sunucuya kayıt olduğumda diğer adımla actigim hesapla o hesabin benim olduğu anlaşılır diye düşünüyorum takıntı işte

Anladım bende takıntı var işte kanka başka isim bile bulsam o sunucuya kayıt olduğumda diğer adımla actigim hesapla o hesabin benim olduğu anlaşılır diye düşünüyorum takıntı işte.
Anlasalar bile ne yapabilirler ki? Hesabınızı çalarlarsa mail farklı şifre farklı premium hesabınıza bir şey olmaz. IP bakarlarsa aynı kişi olduğunuzu anlarlar ancak sunucuda önceden uygunsuz bir şey yapmadıysanız umursamazlar. Belki yan hesap yasaksa banlarlar.

Anlasalar bile ne yapabilirler ki? Hesabınızı çalarlarsa mail farklı şifre farklı premium hesabınıza bir şey olmaz. IP bakarlarsa aynı kişi olduğunuzu anlarlar ancak sunucuda önceden uygunsuz bir şey yapmadıysanız umursamazlar. Belki yan hesap yasaksa banlarlar.
Daha önceden birisine aşkımı ilan etmistim mesajla bu sadece onda da bişey olmadı

İsminiz de farklı olacağından o kişi sizi sunucu sahibi değilse bulamaz sıkıntı etmeyin.
Şimdi son kez biseyler sorucam sinirlendirdiysem kusura bakma takıntı ediyorum böyle şeyleri şimdi premium için yeni bir nick bulucam ve korsan sunuculara kayıt olucam sırf başkası o nicki alamasin diye ama bendeki takıntı işte daha önce çocukken hesaplarında hileler açıp millete küfür edip sevgililer yapmıştım taaa 2016-2017 yıllarında o kafama takılıyor işte premium hesap ismimle acicam ve kendi ismimle açtığım hesapla ben olduğumu anlarlar diye kafaya takıyorum mesela ismimi x koydum ama hercek adı şuymuş diye çok mu kafaya takiyorim ben ya

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı