Minecraft Premium nereden alınır?

10 TL'ye güvenilir bir yer yok. Ya gift code alacaksınız ya da ucuza hesap alıp büyük riske gireceksiniz. Banlanma, hesap bilgilerinin değişme riski yüksek onu söyleyeyim. Tavsiye etmem.
 
Hocam 24 euro evet çok ancak başka güvenilir site önermeyi doğru bulmam. Ya çalıntı hesap, çalıntı kredi kartı vb. şeylerden üretilmiş hesap olurlar ve genellikle çok hızlı patlarlar (Ben aldığımda 1 hafta dayanmıştı). Eğer ucuza Minecraft oynamak istiyorsanız bedrock sürümden başka bir seçenek bilmiyorum. Ayrıca yavaş yavaş Microsoft hesaba döndürülüyor böyle çalıntı Minecraft hesapları çoğunun sonu da gelebilir.

En iyisi 24 Euro'nuz yoksa 85 TL'ye Bedrock Minecraft almak.

Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR (Ucuzlamış sanırım 76 TL şu an)
 
Hocam 24 euro evet çok ancak başka güvenilir site önermeyi doğru bulmam. Ya çalıntı hesap, çalıntı kredi kartı vb. şeylerden üretilmiş hesap olurlar ve genellikle çok hızlı patlarlar (ben aldığımda 1 hafta dayanmıştı). Eğer ucuza Minecraft oynamak istiyorsanız bedrock sürümden başka bir seçenek bilmiyorum. Ayrıca yavaş yavaş Microsoft hesaba döndürülüyor böyle çalıntı Minecraft hesapları çoğunun sonu da gelebilir.

En iyisi 24 euro'nuz yoksa 85 TL'ye bedrock Minecraft almak.

Minecraft for Windows 10 Satın Al - Microsoft Store tr-TR (ucuzlamış sanırım 76 TL şu an)

Hocam ona 76 TL vermem neyse artık korsan oynarız değmez bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı