Minecraft Premium nereden alınır?

Prelax

Hectopat
Katılım
19 Mart 2019
Mesajlar
39
Resmi siteyi önermeyin. O kadar fazla para vermeden nasıl ucuza alabilirim oyunu? Hatta alabilir miyim daha da mantıklı bir soru olacak gibi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En ucuz, güvenilir ve orijinal olarak buradan alabilirsiniz:
Diğer sitelerde satılan hesaplar çalıntı hesaplar, 10-15 TL verip beni birkaç ay götürse yeter derseniz size kalmış. Maalesef oyunun fiyatı çok pahalı.
Onun dışında forumdan hesabını satan güvenilir birisini de bulabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Birçok siteden alındığında genelde kısa süre içerisinde gidiyorlar. E-posta üstünüze bile olsa oyunu satın alırken bir satın alma işlem kimliği veriliyor ilk alan kişiye. Siz o hesaba dair bilgileri istediğiniz kadar değiştirseniz de satın aldığınız kişi bu satın alma işlem kimliğini Minecraft desteğinden ulaştırdığında hesabı geri veriyorlar. Yani hesap sizden her türlü alınabiliyor. Uzun süre kullanma hedefiniz yoksa sunucularda rank vb. kasmak gibi bir amacınız yoksa eğlencesine oynayacaksanız ucuz hesapları alabilirsiniz ama bence para biriktirip orijinal siteden alın. Ömür boyu sizde durur. Hem şimdi Microsoft hesabına geçiliyor. Eski tip Mojang hesapları yakında kullanılamayacak. E-postaya erişemiyorsanız hesabı Microsoft hesabına taşıyamayacaksınız.
 
85 lira çok pahalı değil bence. Şurdan dışarı adımını atsan bir çarşıya gideyim desen 30 liradan aşa çıkamazsınız. Her gün 2 TL atsanız 43 günde 85 liranız olur. 2 3 ayda bir cebinizden 20 30 lira para çıkmaz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı