Arıcan
Hectopat
- Makaleler
- 1
O hesaplar genelde bir yerlerden banlanmış oluyor. Hypixel falan giremeyebilirsin.
Hocam benim için Hypixel önemli değil.
O hesaplar genelde bir yerlerden banlanmış oluyor. Hypixel falan giremeyebilirsin.
Bu siteden alın.Hocam benim için Hypixel önemli değil.
Uczpre - Minecraft Premium Satın Al - %80 İndirimli Minecraft Premium Hesaplar - Ucuz Oyun - Ucuz GTA 5 - Ucuz Steam Random Key
UczPRE oyun satış platformu sayesinde ucuz oyun satın alabilirsiniz. Minecraft premium satın al ve premium serverlere özgürce bağlan.uczpre.com
2 yıldır kullanıyorum. En güveniliri bu. Bansız alırsan bansız veriyorlar, banlı alırsan bazı yerlerden banlı olabiliyor. En güveniliri bu cidden, hatta bir YouTuber'ın sitesi.
Zaten bir şey olursa hesaba, buradan yetkililere ulaşabiliyorsunuz. Mesaj gönder demeniz gerek.Teşekkürler hocam babamla akşam alırız.
Zaten bir şey olursa hesaba, Uczpre buradan yetkililere ulaşabiliyorsunuz.
Log in to Facebook
Log in to Facebook to start sharing and connecting with your friends, family and people you know.www.facebook.com
Tamam, banlı alın o zaman. Daha ucuz en azından. UczPre'ye girin, aşağıya kaydırın biraz. Banlılar çıkıyor.Hocam benim için banlı olması önemli değil aslında sadece kendi sunucuma giriyorum başka türlü oynamıyorum.
Tamam, 300 TL ver alalım.Git orijinal al paranı çöpe atacağına.
Ki UczPre güvenilir. Zaten YouTuber'ın sitesi.Git orijinal al paranı çöpe atacağına.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.