Minecraft Premium ve düz farklı mıdır?

Batumeow

Centipat
Arkadaşlar Minecraft'ı alacağım fakat preimium falan diyorlar. Bu preimium direkt para verdiğimiz Minecraft mı yoksa özel olarak alınan bir şey mi tam olarak anlamadım. Kafam bayağı karıştı. İki defa mı para vereceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Minecraft'ı alacağım fakat preimium falan diyorlar. Bu preimium direkt para verdiğimiz Minecraft mı yoksa özel olarak alınan bir şey mi tam olarak anlamadım. Kafam bayağı karıştı. İki defa mı para vereceğim?

Hayır sadece Premium satın alacaksın, daha sonra oyunu orijinal Minecraft sayfasından indireceksin.

Premium dışında oynadığınız her saniye korsan olarak geçiyor premium hesap değil de minecraftı satın almış oluyorsunuz kullanıcı adı ve şifre oluşturuyorsunuz böylece skin değiştirme,isim değiştirme pelerin özel sunuculara girebilme özel sürümlerden yeniliklerden yararlanabilme vb. özelliklerden yararlanıyorsunuz.

Premium demek, orjnal yani sitesinden alınmış hesap demek. Bunun ile orijinal ve çok eğlenceli serverlere girebilirsin, görünümünü özelleştirebilirsin vb. almak istersen sitesinden alma, sadece Minecraft Premium hesap satan siteler var oralardan al.
Ve önerdiğim bir sitede var en uygun minecraft sitesi bende kardeşime aldım.Her türlü ödeme seçeneği var ininal vs.
ucuzminecraft.com

Minecraft Premium, kendi hesabınız oluyor. Skin ve pelerin ekleyebiliyorsunuz. Korsan olanı ise yine oynatıyor fakat isim, pelerin vb. özellikler ekleyemezsiniz ayrıca birçok yabancı sunucuya giremezsiniz.

Premium olanı, Minecraft'ın kendisidir. Korsan Minecraft ile giremediğin sunuculara Premium ile girebilirsin. Ayriyeten kendine özel skin ya da pelerin falanda oluşturabiliyorsun sanırım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı