Minecraft RAM veremiyorum

Sherly

Hectopat
Arkadaşlar her ne kadar uğraştıysam da Minecraft'a RAM veremiyorum. 2G yazıyorum ama oyun gene 1GB olarak algılıyor. Her şeyi denedim. Şu an 64 Bit en yeni Java sürümü var. Orijinal MC'em var. Oradan ayarları değiştiriyorum sanki hiçbir yapmamışım gibi 1GB gözüküyor. 16 GB RAM'ım var. Bunun çözümünü bilen varsa lütfen söylesin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz ne kadar verirseniz verin yine o 800-900 mbden yukarı çıkmaz. Ben mesela 6GB veriyoum yine 900 den yukarı çıktığını görmedim ki modlu oynadığım halde. Bir de TLauncher ile deneyin çünkü klasik launcherler bu konuda sıkıntı çıkarabiliyor.

SS alıp gönderir misiniz hocam?
2020-04-07_12.04.36.png

Siz ne kadar verirseniz verin yine o 800-900 mbden yukarı çıkmaz. Ben mesela 6GB veriyoum yine 900 den yukarı çıktığını görmedim ki modlu oynadığım halde. Bir de TLauncher ile deneyin çünkü klasik launcherler bu konuda sıkıntı çıkarabiliyor.
Deneyeceğim şimdi

Multimc X onu da denemelisin tlauncher Forge ve OptiFine konusunda bazen sorun çıkartıyor ve çözümü bulunamıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı