PenaX57 Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 364 Çözümler 7 1 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok. Dosya Ekleri 1722534529132.png 424 KB · Görüntüleme: 135
Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok.
Sarxas Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #2 Büyük olasılıkla; sunucu kesintileri nedeniyle geçici olarak kapalı olabilir veya Minecraft sunucularında bazı bakım çalışmaları yapılıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Büyük olasılıkla; sunucu kesintileri nedeniyle geçici olarak kapalı olabilir veya Minecraft sunucularında bazı bakım çalışmaları yapılıyor olabilir.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #3 PenaX57 dedi: Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... Bizim sunucuya az önce girmeye çalıştığımda ben de aynısını yaşadım. Artı 0 Eksi
PenaX57 dedi: Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... Bizim sunucuya az önce girmeye çalıştığımda ben de aynısını yaşadım.
S smellycat Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU - Intel(R) Core(TM) i5-14500HX RAM -16,0 GB GPU - NVIDIA GeForce RTX 4050 SSD - 1tb + 500gb Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #4 Bende de öyle bakımdalar adamlar şu an Ne zaman gelecek bilmiyorum Artı 0 Eksi
A atesss26 Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #5 smellycat dedi: Bende de öyle bakımdalar adamlar şu an. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı? Artı 0 Eksi
smellycat dedi: Bende de öyle bakımdalar adamlar şu an. Ne zaman gelecek bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı?
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #6 PenaX57 dedi: Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var büyük ihtimalle herkesin dediği gibi bakımdadır Realm sunucuları Artı 0 Eksi
PenaX57 dedi: Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı hata var büyük ihtimalle herkesin dediği gibi bakımdadır Realm sunucuları
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.945 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #7 atesss26 dedi: Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı? Genişletmek için tıkla... Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım. Artı 0 Eksi
atesss26 dedi: Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı? Genişletmek için tıkla... Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım.
S smellycat Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU - Intel(R) Core(TM) i5-14500HX RAM -16,0 GB GPU - NVIDIA GeForce RTX 4050 SSD - 1tb + 500gb Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #8 atesss26 dedi: Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ne zaman bakım biter Artı 0 Eksi
atesss26 dedi: Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ne zaman bakım biter
Lexani31 Decapat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 172 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #9 founderkral dedi: Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki Lexani31 dedi: Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki Genişletmek için tıkla... arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımda Son düzenleme: 1 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
founderkral dedi: Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki Lexani31 dedi: Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki Genişletmek için tıkla... arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımda
S smellycat Femtopat Katılım 14 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU - Intel(R) Core(TM) i5-14500HX RAM -16,0 GB GPU - NVIDIA GeForce RTX 4050 SSD - 1tb + 500gb Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #10 Lexani31 dedi: Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımda Genişletmek için tıkla... tamam Gelmeyecek yarına kadar İyi geceler herkese Son düzenleme: 2 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
Lexani31 dedi: Büyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımda Genişletmek için tıkla... tamam Gelmeyecek yarına kadar İyi geceler herkese