Bizim sunucuya az önce girmeye çalıştığımda ben de aynısını yaşadım.Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok.
Bende de öyle bakımdalar adamlar şu an.
Ne zaman gelecek bilmiyorum.
Merhaba. Hep oynadığım Realms'e şimdi giremiyorum. Nedeni ne olabilir ve nasıl çözerim? Görüldüğü gibi hiçbir hata kodu yok.
Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım.Bakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı?
bilmiyorum ne zaman bakım biterBakımın ne zaman biticeğinde tahmini bir süre var mı?
Twitter hesaplarını kontrol ettim ancak herhangi bir gönderi bulamadım.
arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımdaBüyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki
tamamBüyük ihtimalle anlık bir sorun yaşandı. Tabii kesin bir bilgim yok ama mantıken sorunu herkes yaşıyorsa bu tarz bir şey olmuştur illaki
arkadaşlar giriş yapabilen olursa buradan haber verebilirmi çık gir yapmaktan sıkıldımda

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.