Minecraft RX570 düşük FPS sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Emir Elmacı

Centipat
Sapphire RX570.
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte A320M S2H.
8 GB 2666MHz.

Bu sistem ile Minecraft'da ortalama 35 40FPS alıyorum grafik ayarlarını değiştirmem veya optifine kurmam bir şey değiştirmiyor.
Tüm driverlarım ve Java güncel, başka bir oyunda FPS sorunum yok CS:GO ortalama 200FPS alıyorum. Bundan 5 ay önce Minecraft oynarken böyle bir sorunum yoktu FPS değerleri yüksekti, kullandığım Launcher tlauncher (başka Launcher'ları da denedim) geçen hafta bu FPS sorunu üzerine format atmama rağmen hiçbir şey değişmedi.

Sapphire RX570.
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte A320M S2H.
8 GB 2666MHz.

Bu sistem ile Minecraft'da ortalama 35 40FPS alıyorum grafik ayarlarını değiştirmem veya optifine kurmam bir şey değiştirmiyor.
Tüm driverlarım ve Java güncel, başka bir oyunda FPS sorunum yok CS:GO ortalama 200FPS alıyorum. Bundan 5 ay önce Minecraft oynarken böyle bir sorunum yoktu FPS değerleri yüksekti, kullandığım Launcher tlauncher (başka Launcher'ları da denedim) geçen hafta bu FPS sorunu üzerine format atmama rağmen hiçbir şey değişmedi.
Hocam mod kullanıyor musunuz?

Sapphire RX570.
Ryzen 3 2200G.
Gigabyte A320M S2H.
8 GB 2666MHz.

Bu sistem ile Minecraft'da ortalama 35 40FPS alıyorum grafik ayarlarını değiştirmem veya OptiFine kurmam bir şey değiştirmiyor.

Oyunun çözünürlüğünü değiştirmeyi deneyin ben 2. bir monitör kullanınca çözünürlük 2400x1271 oluyor düşürebiliyorsanız düşürün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı