M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar Minecraft Java bedrack sahibi olduğumu nasıl anlarım? Melloo_14 dedi: Arkadaşlar Minecraft Java bedrack sahibi olduğumu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri minecraft.png 484,1 KB · Görüntüleme: 114
Arkadaşlar Minecraft Java bedrack sahibi olduğumu nasıl anlarım? Melloo_14 dedi: Arkadaşlar Minecraft Java bedrack sahibi olduğumu nasıl anlarım? Genişletmek için tıkla...
Çözüm Agah Ömer Şahin 29 Temmuz 2022 Melloo_14 dedi: Ama Game Pass bitince ne olacak onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oynamak için bir daha Game Pass alman lazım.
Melloo_14 dedi: Ama Game Pass bitince ne olacak onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oynamak için bir daha Game Pass alman lazım.
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 29 Temmuz 2022 #2 Java ayrı bedrock ayrı. Artı 0 Eksi
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #3 Mc Store girip arama yerine minecraft yaz. Xynel dedi: Java ayrı bedrock ayrı. Genişletmek için tıkla... Yaz ayında ikisinden birini aldıysa, ikiside geliyor. Artı 0 Eksi
Mc Store girip arama yerine minecraft yaz. Xynel dedi: Java ayrı bedrock ayrı. Genişletmek için tıkla... Yaz ayında ikisinden birini aldıysa, ikiside geliyor.
THE WATCHER Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 669 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 Bedrock Mobile versyondu Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam Artı 0 Eksi
KS KS M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #5 THE WATCHER dedi: Bedrock Mobile versyondu. Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum. Artı 0 Eksi
THE WATCHER dedi: Bedrock Mobile versyondu. Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum.
Berjriko Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #6 THE WATCHER dedi: Pbedrock Mobile versyondu. Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bedrock PC'de çalışan mobil versiyon gibi bir şey. Artı 0 Eksi
THE WATCHER dedi: Pbedrock Mobile versyondu. Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam. Genişletmek için tıkla... Bedrock PC'de çalışan mobil versiyon gibi bir şey.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #7 THE WATCHER dedi: Bedrock Mobile versyondu Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla... Bedrock versiyonu, javaya göre daha stabil fakat mod desteği felan yok. Artı 0 Eksi
THE WATCHER dedi: Bedrock Mobile versyondu Java PC versyondu yanlış hatırlamıyorsam Genişletmek için tıkla... Bedrock versiyonu, javaya göre daha stabil fakat mod desteği felan yok.
Berjriko Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 487 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #8 Melloo_14 dedi: Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar pack olarak gelmekteydi büyük ihtimal bulunmaktadır. Artı 0 Eksi
Melloo_14 dedi: Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Onlar pack olarak gelmekteydi büyük ihtimal bulunmaktadır.
KS KS M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 29 Temmuz 2022 #9 Berjriko dedi: Onlar pack olarak gelmekteydi büyük ihtimal bulunmaktadır. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl bakabilirim attığım fotoğrafta oyunlaım kısmında çıkıyor. Artı 0 Eksi
Berjriko dedi: Onlar pack olarak gelmekteydi büyük ihtimal bulunmaktadır. Genişletmek için tıkla... Ama nasıl bakabilirim attığım fotoğrafta oyunlaım kısmında çıkıyor.
Agah Ömer Şahin Megapat Katılım 22 Ocak 2016 Mesajlar 531 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #10 Melloo_14 dedi: Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uygulamasına girip arama yerine Minecraft yazıp indirmen yeterli öğrenmen için. Artı 0 Eksi
Melloo_14 dedi: Ben Game Pass etkinleştirdim ve ikisini de aldım alınca bu oyuna sahipsiniz dedi bedrack var mı bende ona bakmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Microsoft Store uygulamasına girip arama yerine Minecraft yazıp indirmen yeterli öğrenmen için.