Minecraft şehrine yapı önerisi

bigcherry

Picopat
Minecraft'ta şehir yapıyorum şehre yapabileceğim şeyleri önerir misiniz? Elektrik binası yaptım oradan redstone ile tüm şehrin elektriğini kontrol edebiliyorum aynı şekilde alarm sistemi var. Onun dışında okul stadyum evler pavyon hastane caddeler meydanlar spor salonları ve tatil yerleri var.

Minecraft'ta şehir yapıyorum şehre yapabileceğim şeyleri önerir misiniz? Elektrik binası yaptım oradan redstone ile tüm şehrin elektriğini kontrol edebiliyorum aynı şekilde alarm sistemi var. Onun dışında okul stadyum evler pavyon hastane caddeler meydanlar spor salonları ve tatil yerleri var.

Altın, zümrüt, elmastan bir yapı yap. Aralara maden şekillerini de ekle. Sonra banka veya tapınak olarak kullanılabilir.

Bence harika bir seçim.

Dosya Ekleri

• images (42).jpeg
    images (42).jpeg
    23,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu çok düz durmaz mı dünyada? Taş kullanacak, beton kullanacak ama pek güzel durmayacak.

Hocam ama bir anlamı olur tam ön tarafına da bir havalimanı.

Veya da hocam güncel olarak bazı hoşunuza giden şirketlerin binalarını da yapabilirsiniz çok güzel tasarımlı binalar var. Küçük bir New York tarzı bir yer yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı