Minecraft server kiralama sitesi önerisi

Tamadır hocam hayırlısı olsun.

Hocam aldınızmı merak ettim.

Hocam bugün Keyubu üzerinden sunucuyu kiraladık ve 10 dakika içinde server bize teslim edildi. Exceptional paket 3'ü satın aldık. Destek talebi açtığımda çok hızlı cevap verdiler açıkçası memnun oldum ama asıl değerlendirmeyi 1 ayın sonunda yapacağım. Şimdilik öneri de bulunmam yanlış olur.

Hocam bugün Keyubu üzerinden sunucuyu kiraladık ve 10 dakika içinde server bize teslim edildi. Exceptional paket 3'ü satın aldık. Destek talebi açtığımda çok hızlı cevap verdiler açıkçası memnun oldum ama asıl değerlendirmeyi 1 ayın sonunda yapacağım. Şimdilik öneri de bulunmam yanlış olur.
Tamamdır hocam hayırlısı olsun.

Hocam nasıldı deneyiminiz Keyubu bende şu anda Keyubu almayı planlıyordum.

Hocam nasıldı deneyiminiz Keyubu bende şu anda Keyubu almayı planlıyordum.

Vallahi deneyimim iyiydi, çok hızlı dönüş yaptılar genel olarak ama ilk haftalarda 1.19 oynayamadık maalesef. Sürekli çöktü oyun. Adamlara sorduğum da bizden kaynaklı olmadığını 1.19 çok yeni bir sürüm olduğu için chunklarda sıkıntı olabileceğini söylediler ancak Aternos da sunucu açıp arkadaşlarla oynadığımız da böyle bir sorun olmadı. Sadece laglanmalar oluyordu Aternos da, bu yüzden server alalım dedik ama bu sefer de server çöktü sürekli. Yani eğer server işlerinden pek anlamıyorsanız VDS almanızı önermem. Paramız boşa gitti ama bu durum Keyubu kaynaklı değil daha çok bizden kaynaklıydı. Şu son günlerde bari mod paketi yükleyip oynayalım dedik ama o da olmadı maalesef. Her mod paketi illaki bir hata veriyor ve bu beni çıldırtıyor. Kendi elimizle tek tek seçelim dedik yine hata veriyor. En azından Minecraft şu hatalara düzgün açıklamalar koysa da server işinden anlamayanlara yardımcı olsa birazcık. Neyse sonuç olarak firmadan memnun olduk ama oyunu oynayamadık :D

Hocam Max 10 kişinin oynayacağı içinde maximum 20 mod olan 10 tane de pluginli server minimum kaça patlar bize.

90-100 TL civarı ama kaliteli isterseniz 125 TL'yi bulur.

Sepet - Keyubu - bu sizi idare edecektir ama herkes oyundayken minik donmalar yaşatabilir.
Sepet - Keyubu - bunu almanızı tavsiye ederim oynunuzu kasmadan ping sıkıntısı çekmeden oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı