G0kai Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı RTX 4050 İşlemci İ5 12.nesil Laptopumu alalı 1 hafta oldu Minecraft'ı shader ile oynuyordum 200FPS rahatlıkla görüyordum. 1 gün sonra girdiğimde shader ile maksimum 30FPS vermeye başladı. Sebebini bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Laptopumu alalı 1 hafta oldu Minecraft'ı shader ile oynuyordum 200FPS rahatlıkla görüyordum. 1 gün sonra girdiğimde shader ile maksimum 30FPS vermeye başladı. Sebebini bir türlü anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Parziva1 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 830 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #2 Laptop'ınız prize takılı mı? Sağ alttan da pilinize sağ tıklayıp ayarlarına gidin ve gücünü yüksek performansa çekmediyseniz çekin. Artı 0 Eksi
Laptop'ınız prize takılı mı? Sağ alttan da pilinize sağ tıklayıp ayarlarına gidin ve gücünü yüksek performansa çekmediyseniz çekin.
KS KS G0kai Yoctopat Katılım 16 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 Parziva1 dedi: Laptop'ınız prize takılı mı? Sağ alttan da pilinize sağ tıklayıp ayarlarına gidin ve gücünü yüksek performansa çekmediyseniz çekin. Genişletmek için tıkla... prize takılı evet yüksek performansa çektim fakat yine olmadı Artı 0 Eksi
Parziva1 dedi: Laptop'ınız prize takılı mı? Sağ alttan da pilinize sağ tıklayıp ayarlarına gidin ve gücünü yüksek performansa çekmediyseniz çekin. Genişletmek için tıkla... prize takılı evet yüksek performansa çektim fakat yine olmadı