Kurdum ama o biraz sıradan shader. Benim asıl istediklerim Seus PTGI E13 falan ama işte hata veriyor. Log paylaştım.Nasıl bir hata veriyor? Sildurs Vibrant Shaderler'ini kurdunuz mu?
Sanırım hata Java'da. Java'yı silin ve yeniden kurun.
Kurdum ama o biraz sıradan shader. Benim asıl istediklerim Seus PTGI E13 falan ama işte hata veriyor. Log paylaştım.
Sildim tekrar kurdum ama sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmadım. Sorun olmaz değilmi? Deniyorum bu arada hata verecekmi diye.Sanırım hata Java'da. Java'yı silin ve yeniden kurun.
Bir deneyin bakalım. Optifine HD kurulu ve ondan çalıştırıyorsunuz değil mi?Sildim tekrar kurdum ama sildikten sonra bilgisayarı yeniden başlatmadım. Sorun olmaz değilmi? Deniyorum bu arada hata verecekmi diye.
Bir deneyin bakalım. OptiFine HD kurulu ve ondan çalıştırıyorsunuz değil mi?
Hatanın birde ekran resmini atarmısınız?Yine verdi.
Evet OptiFine HD kurulu.
Eğer size gönderdiğim Shader çalışıyor ise sorun Shader'de sanırım. Benim yapabileceğim daha fazla bir şey yok maalesef. Ama bence size gönderdiğim Shader ile bu Texture Pack'i kullanırsanız hine güzel grafiklere ulaşabilirsiniz: ModernArch Realism Resource Pack 1.16 / 1.15 | Texture Packs
Bu video işime yaradı. Çözümü çok basitmiş.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.