3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 22 Şubat 2021 #1 Merhaba. Ben bazı shaderları kurunca oyun hata veriyor neden olabilir? Örneğin: Seus Renewed, Seus PTGI E13, Seus 10.2 Ultra gibi gibi. Sebebini bilen biri var mı?
Merhaba. Ben bazı shaderları kurunca oyun hata veriyor neden olabilir? Örneğin: Seus Renewed, Seus PTGI E13, Seus 10.2 Ultra gibi gibi. Sebebini bilen biri var mı?
Çözüm 3 3 382019 22 Şubat 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işime yaradı. Çözümü çok basitmiş. Adamdaki korsan fakat orjinal olandada aynı ayarlar var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işime yaradı. Çözümü çok basitmiş. Adamdaki korsan fakat orjinal olandada aynı ayarlar var.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Şubat 2021 #31 382019 dedi: Ne olduğunu anlayabiliyorum. Bunlar vardı değil mi? Eki Görüntüle 891675 Bide simsiyah oluyor etraf. Bende denemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır onlar yoktu, çoğu Texture aynıydı ve menu değişmişti. thedeuss dedi: Evet bende denemiştim etraf simsiyahtı. Genişletmek için tıkla... Siyah olmamıştı, sadece çoğu Texture aynıydı. Artı 0 Eksi
382019 dedi: Ne olduğunu anlayabiliyorum. Bunlar vardı değil mi? Eki Görüntüle 891675 Bide simsiyah oluyor etraf. Bende denemiştim. Genişletmek için tıkla... Hayır onlar yoktu, çoğu Texture aynıydı ve menu değişmişti. thedeuss dedi: Evet bende denemiştim etraf simsiyahtı. Genişletmek için tıkla... Siyah olmamıştı, sadece çoğu Texture aynıydı.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #32 Bende de oluyor ama hem shader hem texture pack olduğu için anladığım kadarıyla. Memory not enough hatsı alıyordum seus ptgı 12'ye geçtim düzeldi. Artı 0 Eksi
Bende de oluyor ama hem shader hem texture pack olduğu için anladığım kadarıyla. Memory not enough hatsı alıyordum seus ptgı 12'ye geçtim düzeldi.
KS KS 3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 23 Şubat 2021 #33 tahamert123 dedi: Bende de oluyor ama hem shader hem texture pack olduğu için anladığım kadarıyla. Memory not enough hatsı alıyordum seus ptgı 12'ye geçtim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ram'in yetersiz kalıyodur. Seus Renewed shaderi açınca bir şey hasar yediğinde kafası böyle oluyor shaderin özelliği mi bu? Son düzenleme: 23 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
tahamert123 dedi: Bende de oluyor ama hem shader hem texture pack olduğu için anladığım kadarıyla. Memory not enough hatsı alıyordum seus ptgı 12'ye geçtim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ram'in yetersiz kalıyodur. Seus Renewed shaderi açınca bir şey hasar yediğinde kafası böyle oluyor shaderin özelliği mi bu?