Çözüldü Minecraft Spigot sunucu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Parziva1

Hectopat
Daha fazla  
Bundan birkaç gün önce 1.21 Spigot sunucu oluşturdum ve agalarla lagsız şekilde rahatça oynadık ama şimdi tekrar açmaya çalıştığımda CMD açılıyor birkaç saniye sonra kapanıyor .bat dosyasına pause yazmama rağmen kapanıyor. Bu yüzden hatayı da göremiyorum. Ne yapmalıyım. Hamachiyle oynuyoruz, port açmakla uğraşmak istemedim.

Çözüm
Sıkıntıyı çözdüm hocam. Hamachi'de ki ağımı silip yeniden ağ oluşturdum ve bilgisayarı yeniden başlattım. Sıkıntısız açıldı. Ama yukarıda ki port açma taktiği işime yarayabilir, iyi akşamlar.
Bence Aternos'ta sunucu açmaya başlayın eğer Opera GX VPN açıkken hesap oluşturursanız bekletmiyorda daha iyi olur sıkıntı olursa Drive'da yedeklediğiniz için mükemmel şekilde oynarsınız... BAT pek güvenli değil bence bilgisayarınızda CMD çalıştırdığı için kötü insanlar içine virüs koyabiliyor.

Bence Aternos'ta sunucu açmaya başlayın eğer Opera GX VPN açıkken hesap oluşturursanız bekletmiyorda daha iyi olur sıkıntı olursa Drive'da yedeklediğiniz için mükemmel şekilde oynarsınız... BAT pek güvenli değil bence bilgisayarınızda CMD çalıştırdığı için kötü insanlar içine virüs koyabiliyor.
1 - Aternos aşırı lag yapmakta ve son sürümlerde özellikle pluginli bir şekilde oynandığında kasma yaratmakta.

2 - Bat dosyalarını zaten biz kendimiz yazıyoruz virüs ekleme diye bir şey olamaz bat dosyasında.

Niye emoji bıraktınız komikmi...

3 - Evet.

Sıkıntıyı çözdüm hocam. Hamachi'de ki ağımı silip yeniden ağ oluşturdum ve bilgisayarı yeniden başlattım. Sıkıntısız açıldı. Ama yukarıda ki port açma taktiği işime yarayabilir, iyi akşamlar.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı