Minecraft sürekli donma sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Meslek
Yok
Yıllardır kasmayan oyunum birden sürekli donmaya başladı. Oyunu kapayıp açınca düzeliyor ama biraz zaman geçtikten sonra tekrar donmaya başlıyor. Lütfen yardım edin. Çıldıracağım.

Isınan donanım parçaları, fazla ram tüketimi.. Her şey olabilir. Anlık kullanımlarınızı takip edin. Nerede sorun olduğunu fark edin. Isı derecelerinizi oyun esnasında kontrol edin. Oyun bozulmuş olabilir.. kısacası her şey olabilir.

Oyunu oynarken mod kullanıyor musun örneğin CPS göstergesi, ping göstergesi eğer bu modlar için kullandığın bir mod Client'i varsa Client'i kullanmayıp orijinal Minecraft Launcher'i üzerinden oyna ya da kullandığın mod Client'ini değiştir.

Oyuna verdiğiniz RAM'i azaltın. RAM'iniz fazla olsa bile oyuna ne kadar verdiyseniz ihtiyacı olmasa bile hepsini kullanır ve daha iyi bir performans beklerken daha kötü bir performans alırsınız. Belki işe yarayabilir.

Sanırım yüksek RAM tüketimindendir.
Bilmiyorum eskiden yoktu bir sorun birden başladı

Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 2400 3.10 GHz
RAM: Nanya 4 GB DDR3
Anakart: Pegatron IPMSB-H61
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 512 MB

Oyunum çakma ve hile kullanıyorum hile kullanmamın sebebi anarşi sunucusunda oynamam çakma olması da bir serverda oynuyorum premiumla girmedim çakmayla çok geliştim. Oyuna 512 MB ram veriyorum artık eskiden 1G di

Bilmiyorum eskiden yoktu bir sorun birden başladı

Sistemim:
İşlemci: Intel Core i5 2400 3.10 GHz
RAM: Nanya 4 GB DDR3
Anakart: Pegatron IPMSB-H61
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 5450 512 MB

Oyunum çakma ve hile kullanıyorum hile kullanmamın sebebi anarşi sunucusunda oynamam çakma olması da bir serverda oynuyorum premiumla girmedim çakmayla çok geliştim. Oyuna 512 MB ram veriyorum artık eskiden 1G di
Normalde kasmıyorsa anarşi sunucularında kasması normaldir. 1-2 GB vermeniz yeterli olacaktır. Eğer normalde kasmıyorsa sorun yoktur çünkü anarşi sunucularında kaos olduğu için ortalıkta doğal olarak kasabilir. Ayrıca korsana destek yasak olduğundan daha fazla yardım edemeyeceğim kusura bakmayın.

Normalde kasmıyorsa anarşi sunucularında kasması normaldir. 1-2 GB vermeniz yeterli olacaktır. Eğer normalde kasmıyorsa sorun yoktur çünkü anarşi sunucularında kaos olduğu için ortalıkta doğal olarak kasabilir.
Anarşidede kasmıyordu sanki bir anda başladı şuan oynadığım sunucunun mapı bile resetlendi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı