VPN'le falix nodes üzerinden sunucu açın.Aternos'ta 2 kez sırada bekletiyor neden olduğunu anlamadım, nereden kurabilirim başka?
Bedava ise Azure'nin deneme versiyonunu 1 aylığına kullanabilirsiniz. Çok kaliteli.Aternos'ta 2 kez sırada bekletiyor neden olduğunu anlamadım, nerden kurabilirim başka?
Akşam saati daha çok yoğunluk olduğu için bekletiyor.Aternos'ta 2 kez sırada bekletiyor neden olduğunu anlamadım, nerden kurabilirim başka?
Bilginiz olmayan konulara cevap yazmayın.Dünyayı paylaş de IP'nin yanına eşittir koyup portu yaz arkadaşında onunla girsin.
Aternos'tan sunucu açan birinin alternatif olarak paralı bir hosting servisi aradığını sanmıyorum.Saganetwork'ten açabilirsin. Discord destekleri var ve çok hızlı yardımcı oluyorlar. Aldığın pakette işlemci, RAM ya da depolama değiştireceğin zaman sana "yeni paket almalısın" demiyorlar. Değiştireceğin şey neyse onun parasını alıyorlar. Gayet güzel öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.