Minecraft sunucu nasıl açılır?

Çok övdünüz bu siteyi deneyeceğim hocam 😀

Bunun için bir rehber var mı hocam?

Aktif olarak kullandığım için övdüm eskiden Aternos'da 5 saat sıra beklerken bir yerlerimiz ağrıyordu donuyordu ama bunda öyle bir sorun yok k

Çok övdünüz bu siteyi deneyeceğim hocam 😀

Bunun için bir rehber var mı hocam?

Aktif olarak kullandığım için övdüm eskiden Aternos'da 5 saat sıra beklerken bir yerlerimiz ağrıyordu donuyordu ama bunda öyle bir sorun yok RAM işlemciside yüksek denemek denememek senin elinde ama en iyi çözüm bu eğer daha iyisini istiyorum dersende batıhost u tercih ederim.

Rehber yok ama çok kolay kullanımı zaten normal Minecraft Server'ı oluşturacaksınız sonrasında bu uygulamayı kuracaksınız gereken tüm yönlendirmeleri yapıyor. Eğer halledemezseniz akşam rehber hazırlayabilirim.
Server oluşturmayı nerden yapacağım 😀

Ben de PloudOS öneririm. Biri daha önermiş yukarıda. Zor değil, fazla sıra beklemiyorsunuz. Kısa sürede açılıyor.

Tabi kendiniz de açabilirsiniz, sisteminiz yeterli. Eskiden çok daha kolaydı bu işler, 3-5 gerekli dosyayı indiriyor, kısa ayar yapıyor, portunuzu da açıyordunuz. Sunucuya start verip IP paylaşıyordunuz. Ama port açma konusu günümüzdeki internet servis sağlayıcılar ve IPv4'teki IP yetersizliği sebebiyle CGNAT sisteminin kullanılması sonucu sıkıntılı. Ama port konusunu NGROK ile çözebilirsiniz şu sıralar.

Kuzenimle Minecraft başlayalım diyoruz, fakat Aternos veya internettten sunucu açma işleri gerçekten zor geliyor. İki kişi modsuz oynayacağız, spigot sunucu açmak benim işimi görür mü sizce?

Server oluşturmayı nereden yapacağım 😀

Bu rehberi takip edin ama server.properties dosyasında server-ip kısmına dokunmayın. Sonrasında playit.gg'ye girip uygulamayı indirip kurun. Uygulamayı açtıktan sonra hesap oluşturmanızı isteyecek. Hesap oluşturunca size bir IP verecek, o IP ile servera bağlanabilirsiniz.

@Xoloth Youtube'den bir rehber ile yaptım hocam, çok teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı