Minecraft sunucu nereden açılır?

gamernetking

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Benim bir sorum olacak ben Minecraft'ta 5000x5000 bir world borderın içinde her şeyin serbest olacağı sunucu açmak istiyorum. Yani PvP yapmak yağmalamak her şey serbest olacak ve maximum 20 oyuncu olmasını istiyorum. Bunun için hangi hosting ve hangi paketi önerirsiniz? Çünkü eskiden i9 işlemcili 12 GB RAM'li bir sunucu almıştım ve sunucu 5 oyuncuda bile laglıydı. Şimdiki açacağım sunucu lagsız olmasını istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saganetworkden i9 işlemcili 12 GB RAM'li sunucu aldım 4-5 kişidede lag çıkartıyordu ya da VDS almıştık VDS çöküyordu. Keyubuyuda hiç denemedim 15-20 kişilik bir sunucu için Keyubu'dan hangi paketi öneriyorsunuz.

Bütçeniz ne kadar

Bütçeniz ne kadar.

Kesin değil 1-2 ay sonra 3-4 kişiyle sunucuyu almaya çalışıcağız alıcağımız kesin de değil ve tam olarak ne kadar para çıkar bilmiyorum amacım sadece lagsız bir sunucu için ne sistemi kullanılıcağını öğrenmek. 10 - 20 kişiyi kaldırabilecek ve mapi çok büyük olmayan bir sunucu için hangi sistem gerekir biliyorsanız söyler misiniz?

Düzgün olabildiğince optimize edilmiş şekilde açarsanız söylediğiniz özellikli bir vds yeter. Lag sorununu bazı şeyleri kısmadan çözmeniz çok zor. Sonuçta oyuncular redstone olsun, elitra ile durmadan chunk yükletmek olsun vb ile çok kolay bir şekilde sunucuyu zorlayabiliyor. Hosting olarak saganetwork önermiyorum açıkcası. Bütceniz fazlaysa datafex öneririm. Değilse rabisu veya keyubu olabilir. Ve sunucuyu kurunca chunky plugini ile chunkları önceden yükletin. Oyuncularında yükleyebileceği chunk sınırını kısıtlayın. Biraz daha rahatlatır bunlar sunucuyu.

Düzgün olabildiğince optimize edilmiş şekilde açarsanız söylediğiniz özellikli bir vds yeter. Lag sorununu bazı şeyleri kısmadan çözmeniz çok zor. Sonuçta oyuncular redstone olsun, elitra ile durmadan chunk yükletmek olsun vb ile çok kolay bir şekilde sunucuyu zorlayabiliyor. Hosting olarak saganetwork önermiyorum açıkcası. Bütceniz fazlaysa datafex öneririm. Değilse rabisu veya keyubu olabilir. Ve sunucuyu kurunca chunky plugini ile chunkları önceden yükletin. Oyuncularında yükleyebileceği chunk sınırını kısıtlayın. Biraz daha rahatlatır bunlar sunucuyu.
Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı