aybarsfy Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Merhaba yakın zamanda bir .sunucu açmayı planlıyorum ama nasıl site açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sağlayıcı: Wix. VDS: Kendi eski PC.
Merhaba yakın zamanda bir .sunucu açmayı planlıyorum ama nasıl site açacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Sağlayıcı: Wix. VDS: Kendi eski PC.
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 LeaderOS ile açabilirsiniz, ücretli ve biraz yüksek meblağ istiyorlar ancak ben bir sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
KS KS aybarsfy Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 iKayraOnur dedi: Leaderos ile açabilirsiniz, ücretli ve biraz yüksek meblağ istiyorlar ancak ben bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çok iyimişte benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım. Artı 0 Eksi
iKayraOnur dedi: Leaderos ile açabilirsiniz, ücretli ve biraz yüksek meblağ istiyorlar ancak ben bir sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Çok iyimişte benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 31 Temmuz 2024 #4 aybarsfy dedi: Çok iyimişte benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar arasında oynamak için mi yoksa sunucuya üye çekip vip vs. satmayı mı düşünüyorsunuz? Artı 0 Eksi
aybarsfy dedi: Çok iyimişte benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar arasında oynamak için mi yoksa sunucuya üye çekip vip vs. satmayı mı düşünüyorsunuz?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 5.067 Makaleler 4 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #5 aybarsfy dedi: Çok iyimiş de benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım. Genişletmek için tıkla... Keşke ".net" domain almak yerine harcamanızı sunucuya yönelik yapsaydınız. LeaderOS gibi daha uygun fiyatlı sağlayıcılar da var ancak hatırlayamadım. Artı 0 Eksi
aybarsfy dedi: Çok iyimiş de benim o kadar param yok neredeyse tümünü domaine harcadım. Genişletmek için tıkla... Keşke ".net" domain almak yerine harcamanızı sunucuya yönelik yapsaydınız. LeaderOS gibi daha uygun fiyatlı sağlayıcılar da var ancak hatırlayamadım.
KS KS aybarsfy Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #6 OnurOfc dedi: Arkadaşlar arasında oynamak için mi yoksa sunucuya üye çekip VIP vs. satmayı mı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Üye çekip eşya falan satmayı planlıyorum. Artı 0 Eksi
OnurOfc dedi: Arkadaşlar arasında oynamak için mi yoksa sunucuya üye çekip VIP vs. satmayı mı düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Üye çekip eşya falan satmayı planlıyorum.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 31 Temmuz 2024 #7 aybarsfy dedi: Üye çekip eşya falan satmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe gerekli hocam. Aynı zamanda web sitesi yapmayı bilmeniz gerek. Veritabanları vs. kolay birşey değil. Artı 0 Eksi
aybarsfy dedi: Üye çekip eşya falan satmayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe gerekli hocam. Aynı zamanda web sitesi yapmayı bilmeniz gerek. Veritabanları vs. kolay birşey değil.