Minecraft sunucusu nasıl kurulur?

Asil10tr

Decapat
Daha fazla  
53 kişilik fiyat performans Minecraft Server'ı kuracağım VDS mi kurayım sistem mi kurayım belli değil. Böyle içine Poligon'ları yükleyebileceğim fazla bir toplulukla oynayacağımız sunucular kurmak istiyorum ama nasıl kuracağımı yani hangi siteden şeyler alacağımı bilmiyorum. Bana bilgi verirsiniz yani aylık yıllık ne olursa olsun bana fark etmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
FalixNodes aboneliği alabilirsin ya da bilgisayarının ve internet hızının Minecraft Sunucusu için elverişli olduğunu düşünüyorsan kendi bilgisayarınla da sunucu açabilirsin.

Plugin demek istemiş galiba.

Galiba.

FalixNodes aboneliği alabilirsin ya da bilgisayarının ve internet hızının Minecraft Sunucusu için elverişli olduğunu düşünüyorsan kendi bilgisayarınla da sunucu açabilirsin.

Hocamın dediği gibi yapabilirsiniz. Zaten internet üzerinde, factions, Skyblock vb. sunucuların nasıl kurulduğuna dair guidelar var.

Benim istediğim Poligon değil de sesli yazmıştım puligign yani exaroton baktım 1 GB 1 kredi diyor yani 8 GB saatlik 8 kredi oluyor çok pahalı başka sitelerde baktım ama güzel bulamadım düşük bütçe orta seviye bir server kururcağım.

Bende yıllar boyunca açtım PC üzerinden site ayrıcalığı ile ama bu sefer para ile yapacağım ama hangi siteden alacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı